Katja Snoep en Drop, 100% Veggie!

Katja Snoep en Drop mand vol
In veel snoepjes wordt gebruik gemaakt van dierlijke gelatine. Onmogelijk dus om eens een snoepje of dropje te nemen. Katja heeft sinds kort al het Katja Snoep en Drop gelatine vrij gemaakt en is dus 100% veggie! Inmiddels heb ik de Katja snoepjes geproefd, thuis en op het werk met collega’s. Nog steeds is het assortiment Katja snoep en drop ouderwets lekker.

Veel snoep

Dan staat er opeens een bezorger voor de deur met een enorme doos. Bij het openmaken van de doos rook je al die zoete geur, de zoete geur van snoep. Een mand vol zakken en doosjes snoep… Het hele assortiment Katja mocht ik proeven, samen met mijn familie en ook met collega’s. Er werd enthousiast gereageerd, men wist niet dat snoep ook dierlijke ingrediënten kon bevatten, of wisten juist niet dat Katja 100% veggie is geworden. In ieder geval de snoeppot op het werk was in een mum van een tijd leeg. Thuis gaat het een stuk langzamer gelukkig, je moet toch ook echt lekker en aandachtig een snoepje of dropje kunnen proeven?

Over Katja Snoep en Drop, 100% Veggie

Katja snoepjes en dropjes kent iedereen wel, denk maar aan die kokindjes die eigenlijk door een fabricagefout in 1962 zijn ontstaan en de apenkoppen (de combinatie van snoep en drop). Het assortiment is groot, alleen steeds meer mensen gaan bewuster om met voeding. Worden vegetariër of hebben een geloofsovertuiging waarbij niets van dierlijke ingrediënten mag worden gegeten. Tijd om dus van de dierlijke gelatine te vervangen door een niet dierlijk bindmiddelsoort. Dat is na jaren eindelijk gelukt en inmiddels is het zover dat Katja het hele assortiment 100% veggie heeft. Je herkent de zakken aan het groene logo met I love veggie er op (het kan namelijk zijn dat je winkel nog oude voorraad heeft, waar dit logo niet op staat, dan zitten er nog dierlijke gelatine in). O ja, al het Katja snoep en drop heeft ook nog eens natuurlijke geur- en kleurstoffen.

(49 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.