Iets Ouds en Iets Blauws – Katie Fforde

Iets Ouds en Iets Blauws Katie FfordeNa al die thrillers die ik de laatste tijd gelezen heb, wilde ik weer eens wat luchtigers lezen. Ik koos voor het nieuwste boek van Katie Fforde. Van haar heb ik al meer gelezen en het is dan precies wat ik wil. Gewoon een leven, zoals vele anderen, met wat romantiek, wat problemen, gewoon een kabbelend verhaal met een goede afloop. Iets oud en iets blauws was dat dus.

Over Iets ouds en iets blauws
Drie jonge vrouwen. Twee trouwerijen. Eén liefdesgeschiedenis. In een klein dorp in de Cotswolds ontmoeten drie heel verschillende jonge vrouwen elkaar tijdens een dorpsbijeenkomst. Beth, die net in het dorp is komen wonen om haar dominante moeder te ontlopen. Lindy, een alleenstaande moeder van twee kleine kinderen, en Rachel, die in het reine probeert te komen met haar gestrande huwelijk. Alle drie proberen ze hun leven weer op te pakken en in een vlaag van enthousiasme besluiten ze een bedrijfje op te zetten dat jonge paren de trouwdag van hun dromen geeft voor een heel klein budget. Dit idee blijkt een gat in de markt te zijn en voor ze het weten zijn ze druk bezig met het organiseren van stijlvolle trouwerijen. Maar hebben ze met al hun werk voor Cupido wel in de gaten dat hij zijn pijlen langzamerhand op hen is gaan richten?

Wat vind ik van het boek?
Dat schreef ik natuurlijk al, Iets ouds en iets blauws, was precies wat ik zocht. Even niks, gewoon drie vrouwen die grootse plannen hebben met een vervallen dorpshuis en iets willen doen met trouwerijen. Romantiek ten top toch? Zoals Katie het kan beschrijven, heerlijk, je voelt alsof je het zelf allemaal beleefd. Kortom even een “niet hoeven nadenken” boek.

Titel: Iets ouds en iets blauws
Auteur: Katie Fforde
Uitgever: Boekerij
Verschijningsjaar: 2016
ISBN: 9789022575390
Genre: Roman
Winkelprijs: 19,99

(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.