Fijn: Albert Heijn Douchefoams Hamman & Ayurveda

Fijn: Albert Heijn Foam Gels Hamman & Ayurveda
Via allerlei blogs en ook van Britt hoorde ik dat de Albert Heijn douchefoams super goed zijn. Natuurlijk wilde ik dat proberen als liefhebber van de Rituals douchefoams. Tijdens de lunchpauze ben ik samen met een collega naar de Albert Heijn gelopen, gelukkig zit deze echt dichtbij. Tot mijn verrassing waren de douchefoams ook nog eens in de aanbieding, tweede voor de halve prijs. Helemaal een koopje. Kortom in de tas en uitproberen! Britt en al die bloggers hadden gelijk, de Albert Heijn douchefoams geven echt waar voor het geld. Ruiken fijn, schuimen goed en hebben een leuke prijs.

Wat schrijft Albert Heijn op de flessen van beide douchefoams?

Hamman Douchefoam is een douchemousse verrijkt met een verfrissend rozemarijn-extract en eucalyptusolie. de revitaliserende doucheformule verzorgt de huid intensief en geeft een zijdezacht huidgevoel. Het fris oosters parfum met accenten van mint, eucalyptus en rozemarijn zorgt voor een verleidelijke geurbeleving en geeft het ontspannende gevoel van de hamman.

Ayurveda douchefoam is een douchemousse verrijkt met zachtzoet rozenextract en sandelhoutolie. De revitaliserende doucheformule verzorgt de huid intensief en geeft een zijdezacht huidgevoel. Het bloemfruitige parfum met tonen van citrus, rozen en lelie geeft een verleidelijke geurbeleving en een zoetfrisse douchebeleving.

Albert Heijn Douchefoams Hamman & Ayurveda

De geuren van de douchefoams Hamman & Ayurveda zijn vergelijkbaar met die van Rituals Hamman delight en Yogi flow. Er worden ook bijna dezelfde bestanddelen gebruikt. Uiteraard eerst proberen! Beide douchefoams schuimen goed, je hebt maar een klein beetje nodig en het heeft een luxe geur. Door de chocoladekleurige verpakking vallen deze douchefoams eigenlijk wel op in een vak vol witte en andere kleurige flessen douchegel. De douchefoams zijn dermatologisch getest. Wanneer je dus geen Rituals in de buurt hebt en je wilt toch het gevoel dan zijn de Albert Heijn douchefoams hamman & ayurdeva een mooi alternatief.

Wat kosten de Albert Heijn Douchefoams?

Wanneer de douchefoams niet in de aanbieding zijn kosten de flesjes met een inhoud van 200 ml €2,99. Een heel verschil met de douchefoams van Rituals die €8,00 kosten.

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.