The Bridge 3

The Bridge 3
The Bridge 3 is inmiddels al op Film 1 en BBC 4 uitgezonden. Deze keer speelt acteur Kim Bodnia niet meer mee, Martin zit namelijk in de gevangenis. Saga krijgt nu ze weer een Zweeds-Deens onderzoek onder haar hoede krijgt een andere partner. Eerst een vrouw en daarna Henrik… Totaal een andere man dan Martin met weer zijn eigen problemen. Hopelijk is deze serie ook snel te zien op een Nederlandse of Vlaamse zender, want echt ook dit seizoen wil je niet missen!

Over The Bridge 3

Saga Norén beseft zich nu al te goed dat je een genomen beslissing niet zomaar ongedaan kan maken. Al vindt ze nog steeds dat ze het juist heeft aangepakt. Wanneer Malmö wordt opgeschrikt door een moord met een bekend Deens slachtoffer moet Saga opnieuw samenwerken met de Kopenhaagse politie. Alleen dat is niet met Martin, want door haar zit hij in de gevangenis. De moord is het begin van een reeks spectaculair uitgedachte moorden die steeds wijzen naar één persoon die ook slachtoffer kan worden. Saga krijgt in dit seizoen ook een persoonlijk probleem als ze geconfronteerd wordt met haar moeder, die plots contact met haar zoek. In dit seizoen wordt er meer en meer de persoonlijke kant van Saga belicht, maar ook dat van haar nieuwe partner Henrik.

Afloop

Ik heb dit seizoen al lang gezien en weet hoe de afloop is. Steeds weer op een ander been gezet worden en opeens is het toch die ene. Natuurlijk ga ik de afloop niet verklappen, maar een spannende is het wel!


Trailer The Bridge 3

(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.