Sneak Peek Februari 2016

Net als in januari heb ik deze maand niet veel foto’s gemaakt. Februari was gewoon weer een hele normale maand. Werk, eten, slapen, weekend.

Persoonlijk

orchidee in knop
Knoppen in de orchidee. Geduld hebben en dan echt een bloeiende orchidee? Ik ben benieuwd, als het lukt is het me ook eens gelukt om een orchidee vaker dan 1x te laten bloeien.

tasty donut bilou
Bij de DM in Kleve kwam ik deze douchefoam tegen: Bilou Tasty Donut… Douchen met donuts?

tekenen
In mijn nieuwe boekje beginnen met tekenen. Eens wat anders dan lezen en dergelijke.

kleuren
Ingekleurd, beetje jammer van die veegvlek. Jammer genoeg had ik geen goede gum.

rust nemen is iets anders dan rustig zijn
Mooie tekst op mijn mini Flowkalender: Rust nemen is iets anders dan rustig zijn. Iets om over na te denken tijdens een drukke werkweek.

sjaal stadswinkel veenendaal
Zo leuk, een gebreide sjaal in de Stadswinkel Veenendaal (in de bieb). Een 80jarige mevrouw breit deze sjaals. De dames van de Stadswinkel pakten het ook nog eens extra leuk in.

krokus
Even wandelen, gewoon omdat het kon. Deze krokus ving de zonnestralen op van die dag.

wielertruitje
Het is weer koers, in het laatste weekend van februari begon het wielerseizoen met Omloop het Nieuwsblad. Tussen het kijken door hebben we een warme cécémel (chocomel dus) op bij Brasserie Flandrien in het Museum van Omloop het Nieuwsblad. De standaard van de menukaarten hadden allemaal een gebreid wielertruitje aan. Wij zaten bij de Belgische kampioenstrui.

orchidee
En opeens is de allereerste knop van de orchidee open. Het is me dus gelukt, een orchidee opnieuw te laten bloeien!

Food

sate batavia
Op zijn verjaardag waren we beiden niet helemaal fit. Een week later zijn dan ook pas gaan eten bij Indonesisch restaurant Batavia in Arnhem met Tom en Britt. Deze saté was één van de voorgerechtjes.

pasteitjes
Er zijn weer paaseitjes! Blijf daar maar eens vanaf!

ritter chocolade
Oeh bij de Edeka was de Rittersport in de aanbieding. Ik begin dus een chocoladewinkeltje met mijn favoriete smaken!

fritz kola
Fritz kola ben ik in Nederland weleens tegen gekomen in die hipsterwinkeltjes. In Duitsland kan je het gewoon bij de Edeka kopen. Ik moet de smaken nog proberen, maar ik ben benieuwd.

gehaktbal ham prei
In de Allerhande stond een recept van Wim Ballieu, een gehaktbal gevuld met ham en prei. Die had ik ooit al eens geproefd van hem, dus nu wilde ik het wel eens zelf maken. Het resultaat was lekker.

surinaams tresno
Deze toko zit echt vlakbij mijn werk, maar in al die jaren dat ik er heb gewerkt ben ik er nog nooit geweest. Tot deze maand. Even snel heen en weer om bij Tresno moksi meti te halen. Was het wat? Mwah, heb wel eens lekkerder Surinaams gegeten.

Katja snoep
Een mand vol snoepjes…. Daar werd ik deze maand mee verrast door Katja. De snoepjes van Katja zijn nu helemaal veggieproof, dus geen dierlijke gelatine meer in de snoepjes. Dat wil ik wel proberen en de rest thuis en op het werk denk ik ook wel.

Hammen aan het plafond
Heerlijk, een authentieke slagerij in België, waar de hammen nog aan het plafond hangen. Gewoon bij Slagerij Detremmerie in Nokere.

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.