Opvouwbaar tasje van By Moses.

opgevouwen By Moses shopper foxen
Sinds 1 januari kan je geen plastic tasje meer gratis meenemen. Wanneer je toch een plastic tasje wilt moet je een bijdrage betalen of je neemt natuurlijk zelf een tas mee. Alleen heb je niet altijd een tas bij je. Bij de net geopende AKO op Utrecht Centraal kwam ik dit leuke opvouwbare tasje tegen. Dat kwam mooi van pas want mijn favoriete Plutas is op de een of andere manier nergens meer te vinden. Deze By Moses. shopper zit nu in mijn tas. Het neemt weinig ruimte in beslag en zo heb ik altijd een tasje bij de hand als ik eventjes nog de supermarkt in ga voor die vergeten boodschap.

By Moses shopper foxes

By Moses Opvouwbare shopper

Deze opvouwbare shopper is gemaakt van polyester. Uitgevouwen is de shopper 50 bij 42 centimeter. Daar kan je dus genoeg boodschappen in kwijt. Opgevouwen is de shopper 13 bij 13 centimeter. Wanneer je de shopper uitvouwt is het zakje waar je het in opgevouwen toestand in hebt een handig binnenvakje voor bijvoorbeeld je fietssleutel.

By moses shopper foxes closeup

Bij de AKO

Zoals ik al schreef kocht ik dit leuke tasje bij de net geopende AKO op Utrecht Centraal. Ik koos voor deze bordeauxrode opvouwbare shopper met vosjes. Er was verder onder andere nog keuze uit een London-thema en een uilentasje. Deze vond ik het grappigst. Wat mij wel opviel was dat de print van het hoekje waarin je de shopper opbergt een stuk kleiner is dan de print op de shopper zelf. Sowieso blijven de vosjes, klein of groot, schattig. De By Moses shopper kostte mij 7,95. In ieder geval ben ik er blij mee en zit deze nu standaard in mijn handtas (het weegt niks en neemt weinig ruimte in beslag).

(160 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-11 No articles on this date.