Geprobeerd: Bilou Tasty Donut Douchefoam

Bilou Tasty Donut Doucheschuim
In de DM in Kleve liep ik er gelijk tegen aan: Bilou Tasty Donut Douchefoam. Het viel direct op tussen alle flessen douchefoams met die meisjesachtige uitstraling. Naar de geur Tasty Donut was ik erg benieuwd. Hoe ruikt in vredesnaam een doucheproduct naar een donut? Nou het ruikt zoet, heel zoet.

Over Bilou Tasty Donut

Milou is bedacht door, een in Duitsland heel bekende YouTube-ster,: Bibi van Bibi’s Beauty Palace. Ik kende haar niet, maar goed mijn Duits is ook niet zo goed dat ik alles versta. Deze douchefoam ruikt naar een versgebakken donut met aardbeienglazuur. Verder is deze douchefoam 100% veganistisch, wordt er gebruik gemaakt van amandel- en olijfolie en bevat het geen parabenen, siliconen, minerale of dierlijke ingrediĆ«nten. In Duitsland heeft het dermatologisch een zeer goede score gehaald. De Bilou Tasty Donut douchefoam wordt in Duitsland gemaakt. Naast de Tasty Donut is er ook de Creamy Mandarin wat zou moeten ruiken naar een ijsje met vanille en mandarijnijs.

Wat vind ik er van?

Het eerste het flesje, lekker meisjesachtig en echt blogger-like. Wanneer ik douche gebruik ik altijd een puff, de douchefoam spuit ik ook altijd daar op. De Bilou Tasty Foam is gelijk al schuimig als het uit het flesje komt, in tegenstelling tot de Rituals douchefoam die ik normaal gebruik. De geur is zoet, heel zoet. Of het nu echt naar een donut ruikt weet ik niet, het lijkt ook wel op een kauwgomballen of zo’n Hubbabubba geur. Het ruikt in ieder geval naar iets eetbaars, iets te snoepen. De geur is denk ik helemaal geweldig voor jonge meiden, de beautyblog-followers. Stiekem vind ik hem ook wel lekker en nu ben ik nog benieuwder naar de Bilou Creamy Manderin. Deze heb ik niet in Kleve gezien, maar wie weet bij een volgend bezoek aan DM dat ik deze ook vind.

Waar is Bilou Tasty Donut te koop?

Bilou Tasty Donut Douchefoam is te koop bij de Duitse drogisterijketen DM (echt eens kijken daar hoor, make-up, douchespullen etc zijn zoveel goedkoper). Een fles van 200 ml kost 3,95.

(541 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.