De Ogenverzamelaar – Sebastian Fitzek

De Ogenverzamelaar - Sebastian FitzekHelemaal op de laatste pagina van de boekenkast op mijn e-reader kwam ik nog dit boek tegen van Sebastian Fitzek. Hoe kon ik dit boek vergeten als liefhebber van zijn boeken. Snel beginnen dus en natuurlijk maar door blijven lezen want het boek werd spannender en spannender. En ogenverzamelaar, hoe verzin je het gewoon?

Op de achterkant van De Ogenverzamelaar

Eerst doodt hij de moeder, dan ontvoert hij het kind. De vader heeft 45 uur de tijd om het kind te vinden. Als hij de deadline niet haalt, overlijdt het kind. Maar dan is de gruwel nog niet voorbij: bij alle teruggevonden lijken ontbreekt het linkeroog. Elk spoor ontbreekt, maar er is een mogelijke getuige: een blinde fysiotherapeut die door fysiek contact het verleden van haar patiënten kan zien. Mogelijk heeft ze recentelijk de ogenverzamelaar behandeld.

Wat vind ik van het boek?

Spannend! Op de een of andere manier denk je dat degene waaruit het verhaal is geschreven steeds de dader is en aan een soort van schizofrenie lijdt. Toch blijft er steeds iets knagen dat dat niet zo is, er is steeds iets wat net niet bij de hoofdpersoon hoort. De dader blijkt uiteindelijk een verrassende, net als in veel boeken natuurlijk. Het is wel zo geschreven dat je echt pas op het eind weet wie de dader is, of misschien was ik zo naïef tijdens het lezen. In ieder geval weer een spannende van Fitzek.

Titel: De Ogenverzamelaar
Auteur: Sebastian Fitzek
Uitgever: VBK Media
Verschijningsjaar: 2012
ISBN: 9789026128981
Genre: Psychologische thriller
Winkelprijs: 9,99
Klik op de cover van het boek om de e-book te bestellen bij Bol.com!

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.