Sneek Peek Januari 2016

zeep in blik zusss vlaai honore limburgia

Dit is een van de meest korte “Sneak Peeks” die ik heb gemaakt. Januari was dan ook een rustige maand. Ik heb een weeklaag een flinke griep gehad en ook nadat alle koorts is geweken ben je nog lang niet de oude. Een paar foto’s heb ik slechts gemaakt deze maand. Kijk maar mee!

Persoonlijk

orchidee krijgt knop
Leuk! Een orchidee die al een tijdje op zolder staat krijgt opeens knop. Een verrassing dus zo aan het begin van het jaar.

secrid mini portemonnee
Een nieuwe portemonnee! Waarom? Mijn nieuwe bankpas heeft zo’n contactloos betalen chip. Dat wilde ik graag veilig opbergen. De Secrid Mini Wallet is daar perfect voor geschikt. Wel een verschil met mijn vorige portemonnee die vol pasje zit… De pasjes neem ik nu via mijn iPhone mee met de Stocard app.

zussen zeepje
Leuk dit zeepje kreeg ik van Esther, moeder van Britt. Dat gaan we zeker gebruiken. Ruikt ook erg lekker hoor zo’n zeepje uit blik van Zusss

iPad hoes voorkant
Van de Fonq bon die ik koos als kerstpakket koos ik onder andere een iPadhoes die er uit ziet als een enveloppe. Alleen ik vond dat het wat op gepimpt moest worden. Nu heb ik een hele doos met Flow dingetje en daar kan je leuk mee fröbelen. Dit is dus de voorkant geworden van de iPadhoes.

iPad hoes achterkant
Dit dus de achterkant van de iPadhoes. Veel beter zo!

muurschildering utrecht
Sinds lange tijd weer eens een lunchwandeling gedaan. Het was mooi weer en na de griep is het wel goed om eens naar buiten te gaan.

Food

frites van smullers
Begin van deze maand gingen Michel en Britt naar haar school voor een oogonderzoek, Britt studeert optometrie. Op het tijdstip dat zij op Utrecht Centraal aan kwamen zou ik daar vertrekken. Daarom lekker samen gegeten bij Smullers. Ik nam deze krulfriet en een kroket. Michel nam overigens nog een babipangangkroket en kreeg nog zo’n ouderwetse Chinese rolkalender. Na het eten ben ik eigenlijk gewoon mee gegaan naar het oogonderzoek, leuk om te zien. Zelf heb ik voor een student nog een klein onderzoek ondergaan, zo had zij weer een extra patiënt die ze kon afstrepen.

limburgia vlaai honoré
Deze maand was Michel jarig. Op zijn verjaardag aten we deze vlaai van Limburgia, de St. Honoré met chocoladebavarois, chocoladecake en chocoladesoesjes.

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.