Fijn: Zusss Blikje Zeep

Zusss Blikje Zeep witte bloesem
Zusss kende ik al een tijdje. Ik had dit nieuwe merk bij Windston in Wageningen gezien. Alleen heb ik er nog niets van gebruikt. Tot nu dan. Onlangs kreeg ik zomaar een blikje zeep. Ha, gewone zeep gebruik ik regelmatig en afwisseling is wel fijn!

Over Zusss Blikje Zeep

In een blikje zit een rond zeepje van 25 gram, een zeepje met een vleugje witte bloesem geur en een subtiele scrub van fijne kiwi-pitjes. Het zeepje wordt gemaakt in Nederland. Naast dit zeepje met witte bloesem geur is er ook een scrub verkrijgbaar met dezelfde geur.

Wat vind ik er van?

De geur van het zeepje vind ik fijn. Het is niet overdreven sterk en geeft een soort gevoel van luxe. Door de kiwi-pitjes die in het zeepje worden gebruikt krijg je een mooie ‘tekening’ in het zeepje door alle stippen die zwart of wat minder zwart zijn, groot of kleiner zijn. Ik vind dit zeepje in blik een kleine verwennerij voor jezelf!

Over Zusss

Zusss is een Nederlands en beschrijft zichzelf als basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Zusss is in 2008 opgericht door zussen Sietske en Femke die zelf alles ontwerpen. Zusss heeft in haar collectie: kussens, opbergmanden, sjaals, tassen, thee, etc etc. Zusss ontwerpt vanuit het hart en blijft dicht bij zichzelf.

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-11 No articles on this date.