We Love Winter Winterboek van Flair & Viva

We Love Winter: Winterboek van Flair & VivaAl een paar jaar maken de makers van Flair & Viva een zomerboek: Zomerbries. Nu is er ook een winterboek bij gekomen: We Love Winter. Een dubbeldik magazine om tijdens die donkere dagen of kerstvakantie heerlijk door te bladeren.

Over We Love Winter Winterboek

Het winterboek staat vol real life stories, mode & beauty, puzzels, recepten en zelfmaakidee├źn. Het heeft ook een lekker lang lees verhaal en allerlei artikelen over wonen. Zo krijg je recepten voor de lekkerste koekjes van meesterbakker Roy Fares en krijg je de nieuwste, makkelijke menu’s van Donna Hay. Ook ga je deze winter breien als je het zelfmaakidee uit het winterboek gaat maken, namelijk een zachte, gebreide kussenhoes. Verder kijk je binnen in een Zweeds kersthuis in de buurt van het Zweedse dorpje Sundsvall waar Hanna en Robert wonen.

Opvallend

Het We Love Winterboek lijkt uiteraard heel veel op Zomerbries, alleen nu met artikelen met een winterse uitstraling. Wat ik wel opvallend vind is dat de puzzels niet allemaal verschillende puzzels zijn maar alleen maar woordzoekers. Leuker was het als er ook bijvoorbeeld sodoku’s en Zweedse puzzels in het winterboek stonden. Verder is We love Winter meer van de makers van Flair dan van de Viva als ik het zo doorblader.

Het We Love Winter winterboek van Flair & Viva kost 4,95 en is deze winter verkrijgbaar

(140 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “We Love Winter Winterboek van Flair & Viva

Reacties zijn gesloten.

Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.