Swarovski Stardust

Swarovski Stardust
Zelf een cadeau kopen met het verjaardagsgeld wat je hebt gekregen. Heel moeilijk tot ik ergens deze armbanden van Swarovski zag. Ik moest er nog wel wat bijleggen, maar dan had ik wel iets wat ik heel graag wilde. Op een regenachtige donderdagavond ging ik na mijn werk nog langs de Swarovski winkel in Utrecht en koos ik in een winkel vol bling bling voor deze set armbanden: Swarovski Stardust.

Swarovski Stardust

Swarovski Stardust

Swarovski Stardust is een serie sieraden, armbanden en kettingen. De armbanden en kettingen zijn strengen gevuld met heldere kristallen. Stijlvol en glamoureus. De Swarovski Stardust serie is in meerdere kleuren en soorten verkrijgbaar. Zo kocht ik dus een set met een enkele en dubbele Stardust armband.

Swarovski Stardust

Magneet sluiting

De sluiting van de Stardust armbanden zijn niet het makkelijkst. Het is namelijk een magneetsluiting. In de winkel lijkt het heel makkelijk om het los te krijgen, maar als je dan eenmaal thuis bent dan krijg je de armband met geen mogelijkheid meer zelf af. Hulp van iemand anders is dus geboden. Eigenlijk is het los krijgen van de magneetsluiting heel makkelijk. Je moet het er uit tillen, alleen probeer daar dus maar handigheid in te krijgen. Swarovski heeft voor deze sluiting wel een speciale handleiding.

Swarovski Stardust

Nep en zelfmalen

Na ik mijn set had gekocht, zag ik dat de namaak ook al lang in de winkels te vinden zijn. Voor echt een fractie van de prijs. Hoe kunnen ze het namaken voor die prijs? Of is het merk Swarovski gewoon duur? Als je trouwens op Youtube zoekt vind je ook veel video’s waarin de Swarovski Stardust armbanden nagemaakt worden. Heel simpel, als je de materialen hebt. Maar goed, echt is wel echt natuurlijk.

Hieronder nog een Youtube van Swarovski met Miranda Kerr en de Stardust collectie:

(347 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.