Flow Magazine 8-2015

Flow Magazine 8-2015 coverInmiddels is de jaarlijkse Flow kalender die altijd in het laatste nummer zit uitgescheurd, op goede volgorde gelegd en met een mooi lintje aan elkaar gemaakt. Nu nog hopen dat het volgend jaar nog steeds een plekje op mijn bureau kan krijgen met alle clean desk policies en flexwerken in het vooruitzicht. Het hoort gewoon op mijn bureau te staan. In ieder geval de laatste Flow Magazine met de bekende glitter cover is weer verschenen en velen met mij hebben al hun kalendertje voor volgend jaar in elkaar gezet. Maar wat staat er nog meer in deze Flow?

In Flow Magazine

Het begint met een verhaal over familiegevoel, familie heb je niet zomaar. Verder in Feel Connected een Nederlandse over haar leven in Algerije, een leven waar het net even anders gaat dan in Nederland. In Live Mindfully waarom gaan we ons steeds meer verdiepen in onze geschiedenis, journaliste Catelijne Elzes zocht uit waarom en hoe maak je tijd voor jezelf vrij. In Spoil Yourself fotografe Kathleen Mclaughlin fotografeerde Roemeense meisjes die de rijke tradities van Roemeniƫ nog steeds koesteren en wanneer vind je de tijd om te tekenen en craften? Journaliste Caroline Buijs leerde tekenen op verloren momenten. In Simplify Yourself heeft Flow allerlei boeken op een rijtje gezet om tijdens de donkere winteravonden te lezen en waarom plannen we eigenlijk zoveel? Drie deskundigen geven hun visie daarop.

De Extra’s

Dat is deze keer alleen de 366 dagen kaartjes kalender, een klein beetje Flow dagelijks op je bureau. Leuk om te weten is dat op 15 december Flow een Daily Life Inzichtenpocket in de winkels publiceert met alles over onthaasten, opruimen, piekeren enzovoorts. Deze Inzichtenpocket gaat 9,95 kosten en heeft meer dan 300 pagina’s!

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.