Flow daily life inzichtenpocket

Flow Daily Life InzichtenpocketFlow Magazine heeft weer iets nieuws, de Flow Daily Life Inzichtenpocket. Het is een verzameling met de mooiste onderwerpen uit de Flow Weekly.

Flow daily life inzichtenpocket

In deze kruising tussen magazine en boek staan 39 inzichten die je helpen in je dagelijkse leven. Leer bijvoorbeeld dat af en toe offline zijn zorgt voor een fris hoofd, dat er niets mis is aan een stil menu of hoe je om kan gaan met veranderingen. Lees eerst wat de experts er over vertellen, lees de tips en maak de oefening. Afwisselend lees je allerlei “Flow” quote en zie je rustgevende foto’s in de inzichtenpocket.

Is het wat?

Of je wat aan deze Flow inzichtenpocket hebt is natuurlijk afhankelijk van je eigen persoon. De een vindt het misschien te zweverig en de ander heeft er heel veel aan. Ik zit er denk ik tussen in. Aan de ene kant vind ik de inzichtenpocket zweverig en aan de andere kant staan er ook wel weer handige inzichten in. Wel is het veel tekst, je moet niet alles in een dag willen lezen en de bijbehorende oefeningen willen doen. Verder vind ik het formaat wel fijn, het past net wat makkelijker in je tas. Kortom even tijd om bijvoorbeeld tijdens een treinreis te lezen, als je tenminste een zitplaats hebt.

Tip

In de laatste week van 2015 kun je op de site van Flow alvast een voorproefje zien. Dan wordt namelijk de Flow inzichtenweek gehouden met een aantal inzichten uit Flow daily life inzichtenpocket.

(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.