Sneak Peek November 2015


Het was niet zo’n drukke maand, de maand november. Ik maakte dan ook maar weinig foto’s, maar toch wel wat. Kijk mee wat ik allemaal beleefde.

Persoonlijk

dekentje
Eindelijk maakte ik deze maand ook het dekentje voor Michel. De achterkant, een zachte fleecedeken, had ik al. Alleen de zin om alle lapjes te knippen en aan elkaar te zetten had ik niet.

eekhoorn
Zo moeilijk om een eekhoorntje op de foto te zetten. Dit eekhoorntje zit steeds bij mijn vader in de tuin en nu had ik eens op tijd mijn telefoon en kon ik een foto maken.

douche jellies ingrediënten
Op internet zag ik dat douche jellies maken eigenlijk heel simpel is. Dat wilde ik dus wel eens uitproberen. Dit zijn de ingrediënten.

douche jellies
Dit is het resultaat. Best grappig toch, zelf douche jellies maken.

Margriet winterfair
Net als vorig jaar ging ik op stap met mijn vader. We gingen weer naar de Margriet winterfair. Dat vindt hij zou leuk en ik stiekem ook wel.

zwarte pieten
Gewoon zomaar een foto, al die ophef over zwarte piet. Er zijn veel ergere dingen in de wereld om je druk over te maken.

koud
Eindelijk, het wordt echt kouder en dan is het al bijna eind november… Alleen zo koud als op de foto is het niet geweest hoor. Dit is een deel van de voorkant van de nieuwe Roots kalender.

kerstkaart en Haagse hopjes
Zo leuk, bij een vergadering buiten de deur deelde een collega van een andere instelling Haagse hopjes uit. Altijd lekker! Diezelfde dag lag er bij thuiskomst ook nog de eerste kerstkaart op de mat. Ik doe mee met Trollbeads Share a Christmascard en zo snel uit Canada al een kerstkaart. Leuk!!

Moestuin

worteltjes
Nog wat worteltjes uit eigen moestuintje. Het is zijn wel erg kleine wortels.

Food

cake
Zomaar een cake bakken omdat een citroen toch echt op moest. Altijd lekker natuurlijk.

tony's chocolonely limited editions 2015
Even naar de Wereldwinkel geweest om de nieuwe Tony’s Chocolonely smaken te kopen: popcorn discodip, lemon cheesecake en amandel zeezout.

BROS speculaas
Gekregen van Nestlé, de limited edition BROS speculaas.

zelf grillworst maken
De Hema verkoopt de ‘grillworst-kit’. Dat wilde ik dus ook wel eens proberen. Best geinig om te doen.

perperkoekhuisje IKEA
Tom en Britt maakten op een zondagavond dit peperkoekhuisje wat we bij IKEA kochten. De nacht er na bleek het nog gewoon te staan, het was dus niet ingestort. O ja, de versiersels zijn van Dr. Oetker. Versiersels en icing krijg je er bij het peperkoekhuisje namelijk niet bij.

(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.