Roots Magazine December 2015 met Roots Kalender 2016

Roots Magazine December 2015 en kalender
Dit wordt al weer mijn derde Roots kalender die ik ga ophangen. Drie jaar geleden ontdekte ik het magazine bij de Bruna op Utrecht Centraal. Zo’n kalender met natuurfoto’s wilde ik altijd al graag hebben. Het magazine met kalender toen dus snel gekocht. Deze keer was het wat lastiger de kalender te vinden.Bruna op Utrecht Centraal had het vast wel, maar daar was ik niet. Pas bij de derde winkel in Veenendaal, waar ik eigenlijk altijd mijn magazines koop, was het raak. Ook dit jaar heeft de Roots kalender weer mooie foto’s en het magazine is eigenlijk ook wel erg leuk.

Roots kalender 2016

In deze Roots

Deze Roots staat in het teken van de winter, sneeuw en koude zie je echt op de foto’s en in de artikelen terug. Zo ging een Roots-redactrice varen tussen de zeearenden en orka’s in Noorwegen. Ook worden er poolwolven gefotografeerd door Vincent Munier. Daarnaast is stilte ook een thema in dit nummer. Roots ontdekte de stilte in de Hortus Botanicus Amsterdam en laat foto’s zie van de grote stilte in het heelal. Wilde je altijd al weten of dieren eenzaam zijn? Roots weet antwoord op deze vraag. Verder wordt uitgebreid de laplanduil besproken, krijg je een wandelroute langs het grensriviertje het Meiske en lees je alles over de natuur van deze maand.

De Roots Kalender 2016

De Roots Kalender 2016 zit zoals gewoonlijk bij het december nummer van Roots magazine. Roots kost deze maand dan ook 1 euro extra. Voor die ene euro heb je dan wel een hele mooie kalender. De kalender zelf is iets kleiner dan A4-formaat.

Roots December 2015 met de Roots kalender 2016 is nog tot en met 16 december te koop.Kan je het niet vinden dan is dit nummer ook online te bestellen via Tijdschriftnu.nl.

(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.