Lush Douche Jellies: Santa’s Belly en Refresher

lush jellies Santa's Belly en Refresher
Toevallig was ik pas geleden vlakbij een Lush winkel en had ik een boodschappenlijstje van Britt met onder andere de douche jellies Refresher en Santa’s Belly er op. Bij de Lush winkel op Amsterdam Centraal kon ik toen de Lush Refresher douche jelly kopen, de limited edition Santa’s Belly was al uitverkocht. Gelukkig kon ik die een paar weken later nog kopen bij Lush Utrecht, waar ik ook heel toevallig langs kwam op weg van een vergadering naar mijn werkplek. Kortom beide douche jellies konden worden uitgeprobeerd!

lush douche jelly Santa's Belly

Lush douche jelly: Santa’s Belly

Dit is toch echt wel een kersteditie, een zoete geur van appelsap met rode wijn en kruidige steranijs aangevuld met glitters en sterretjes.

Wat zegt Lush over Santa’s Belly?
Wobbel wobbel! De buik van de kerstman gaat voor internationale roem! Geïnspireerd door feestelijke glühwein (waar zowel Santa’s als wijzelf dol op zijn) zit deze rode jellybuik vol met vers appelsap, rode wijn, een infusie van steranijs en het aroma van verse appel. En ja, dat is net zo lekker als het klinkt!

Lush shower jelly Refresher

Lush douche jelly: Refresher

Lush Refresher douche jelly was een Lush Oxford street exclusive. Dit zijn gloednieuwe producten die eerst in de “flagship store” worden verkocht. Deze jelly bleek een succes en is sinds kort in het standaard Lush assortiment opgenomen. Deze jelly is lekker fris en heeft een sterke citroengeur. Hiermee word je ’s ochtends echt wel wakker.

Wat zegt Lush over Refresher?
Wanneer je wel een opfrisser kunt gebruiken stap je onder de douche met Refresher! Deze jelly heeft een lekker opwekkende werking en geeft je weer energie. Een infusie van verse biologische citroen, citroenolie en citroenmirte-olie geven je een heerlijke kick! Carrageenextract (uit zeewier) is zacht voor je huid. Extra lekker verfrissend is deze jelly wanneer je hem gekoeld (uit de koelkast of de vriezer) gebruikt!

Hoe gebruik je een LUSH douche jelly?

Daar had ik dus niet direct een antwoord op. Volgens de site van LUSH gebruik je een douche jelly direct op de vochtige huif of schuim je een stukje op in een douchepuff of spons. Hmm zo’n hele douche jelly in je handen leveren grappige momenten op onder de douche. Het glibbert namelijk alle kanten op… Dat vind ik dus niks. Een andere tip was een stukje afbreken en opschuimen in een douchepuff. Dat gaat wel beter alleen dat kleine stukje glibbert zo snel weg. Mijn laatste poging was gewoon met de douchepuff over de jellie wrijven en ja dat gaat wel goed schuimen. Volgens mij moet ik dus het laatste blijven doen.

Wat vind ik van de douche jellies?

Grappig, alleen lastig in het gebruik. Het ruikt wel erg lekker in de douche en met die donkere dagen voor kerst brengt Santa’s Belly je al echt in een feeststemming met de geur van glühwein in je badkamer. Britt vond het verzorgende verschil merkbaar tussen Santa’s Belly en Refresher. Santa’s Belly is verzorgend en Refresher lijkt de huid wat meer uit te drogen.

(87 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-11 No articles on this date.