Het Labyrint – Sigge Eklund

Het Labyrint - Sigge EklundDit boek zag mijn vader bij zijn buurvrouw, ze wilde het in de papierkliko gooien. Zonde natuurlijk om zomaar boeken weg te doen, kortom ik heb er plezier van en kon nu ook dit boek lezen. De schrijver Sigge Eklund kende ik nog niet, tijd om kennis te maken met deze Zweedse schrijver.

Op de achterkant van het boek

Dicht op de huid van vier mensen in de directe omgeving van een jong meisje – en dat meisje is verdwenen.

Vier volwassenen, één ontvoerd meisje. Maak kennis met Åsa, de wanhopige moeder die alles doet om haar verdwenen kind te vinden, en Martin, de overspelige echtgenoot, tevens hoofdverdachte. Voor collega Tom is Martin een held, hij doet alles om in diens gunst te komen. En hoe past Katja, de schoolverpleegkundige, in dit verhaal?

Het labyrint is een puzzel vanuit vier perspectieven die stukje bij beetje onthult hoe het vier mensen vergaat uit de meest nabije omgeving van de grote afwezige in het verhaal: het spoorloos verdwenen meisje zelf.

Wat vind ik van het boek?

Op de cover staat dat het onmogelijk is het boek weg te leggen, maar daar ben ik het niet mee eens. Ik vond het een moeilijk boek, veel lijnen door elkaar, heden en verleden spelen door elkaar en het komt eigenlijk niet tot een eind. Ik heb werkelijk geen idee wat er met het verdwenen meisje is gebeurt. Misschien als dit boek verfilmd wordt dat die lijnen wel duidelijker worden. Ik vond het Labyrint dus mwah.

Titel: Het Labyrint
Auteur: Sigge Eklund
Uitgever: Mederiaan
Verschijningsjaar: 2014
ISBN: 9789048821518
Genre: Roman
Winkelprijs: 12,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.