National Geographic Scheurkalender 2016

National Geographic Scheurkalender 2016
Al een paar jaar achter elkaar had ik een Flow scheurkalender. De blaadjes van de 2015 scheurkalender verwisselde ik wekelijks aan het prikbord. Nu de nieuwe scheurkalenders weer uitkwamen twijfelde ik of ik weer een nieuwe Flow scheurkalender zou nemen of toch die van National Geographic. Ik koos de laatste omdat ik natuurfoto’s mooi vind en daar echt van genieten. Kortom in 2016 hangen er foto’s van National Geographic aan het prikbord.

National Geographic Scheurkalender 2016
Wat opvalt is dat de kalenderblaadjes groter zijn dan de Flow scheurkalender van 2015. Ik moet dus wel het prikbord wat gaan verbouwen als het straks 1 januari 2016 is. Verder is grappig dat je er een soort van kalenderstandaard bij krijgt. Stevig karton waar aan je de scheurkalender aan kan hangen. Het in elkaar zetten van de standaard was zo gebeurt, alleen heb ik een tijd zitten kijken hoe je nu de scheurkalender aan die standaard kon krijgen. Achter op de kalender zit verstopt achter een dun blaadje nog een stevig karton met een uitsparing die je weer in de standaard kan schuiven. Je moet het dus maar even weten.

National Geographic Scheurkalender 2016
Speciaal aan deze scheurkalender is dat de kalender volledig is samengesteld met 366 foto’s die gemaakt zijn door lezers van National Geographic. Foto’s van dieren, landschappen en mensen, elke dag een mooie, bijzondere foto.

De National Geographic Scheurkalender 2016 kost 14,95 en is onder andere te koop bij Bol.com.

(102 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.