Flow Magazine 7-2015

Flow Magazine 7-2015Deze keer lees ik Flow weer gewoon op papier. Zo hoort het eigenlijk ook met dit tijdschrift, het is ook niet voor niets het tijdschrift voor “paperlovers”. Inmiddels heb ik het al lang en breed uit en heb ik even niet hoeven haasten. Uiteraard is het weer een interessant nummer met leuke extra’s. Deze Flow heeft geen thema meer, maar begint sowieso nog steeds met een openingsverhaal. Deze keer gaat het over dat je het helemaal niet zo groots hoeft aan te pakken om je leven een andere draai te geven.

In deze Flow

Het is wel een beetje op de Franse tour in Feel Connected. Zo heeft de hoofdredactrice van de Franse Flow een interview met Alain GrĂ©e gedaan over zijn verleden, heden en toekomst en sprak Irene Ras met drie papierfans die hun favoriete papieradressen in Parijs prijsgeven. Daarnaast in Feel Connected ook een stuk over waarom regen fijn kan zijn. In Live Mindfully meer over art journaling, het creatieve dagboekje dus en wat als je al je foto’s kwijtraakt omdat je harddisk opeens de geest geeft of als je je sd-kaartje kwijt raakt. Ook leer je om met restjes groenten een lekkere soep te maken.

Nog meer in Flow

Spoel Yourself het verhaal van Villa Augustus in die oude watertoren en het verhaal van Jeanne Lanvin, zij kwam uit een groot, arm gezin en legde de basis voor het oudste, nog actieve Franse modehuis Lanvin. In Simplify Your Life hoe is het nu om een maand lang alles te lenen en te delen en krijg je recepten voor fijne zondagse ontbijtjes van Yvestown. O ja en niet onbelangrijk: negen inzichten om jezelf in actie te brengen.

De extra’s

De extraatjes zijn natuurlijk altijd het leukst en die had ik vorig nummer natuurlijk gemist omdat ik toen Flow digitaal las. In dit nummer krijg je een ‘tiny pleasures art journal’ om je eigen boekje te maken met tekeningetjes, plaatjes en noem maar op. Arne & Carlos geven voorbeelden en tips in dit boekje. Ook krijg je een candle bag, een papieren zak waarin je een waxinelichtje kan branden. Ja, dat kan een waxinelichtje in een papieren zakje branden, dit zakje heeft namelijk een speciale waxlaag aan de binnenkant.

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-19 No articles on this date.