Door dik en dun – Els Ruiters

Door dik en dun - Els RuitersHeerlijk om een echte chicklit te lezen. Deze keer koos ik al voor een ouder boek: Door dik en dun van Els Ruiters, wat overigens nog steeds te koop is als e-book. Heerlijk even een boek zonder veel poespas.

Op de achterkant van het boek:
Een flater slaan in het bijzijn van je grote liefde? Een blunder maken in het bijzijn van je baas? Goedbedoeld precies het verkeerde zeggen? Ongewild de foute personen aantrekken? Terwijl al haar vriendinnen zich druk maken om hun lijn, is Rozanne het tegenovergestelde: een beetje te lang en een beetje te dun. En ook nog in stilte verliefd op Kaz. Ze voelt zich onbegrepen. Net als haar vriendinnen Loretta en Daphne besluiten dat het tijd wordt dat zíj zich ermee moeten bemoeien, stapt de zeer aantrekkelijke Thijs haar wereld in. Rozanne weet niet hoe ze het heeft: ziet hij echt wat in haar? Maar hoe moet dat dan met Kaz? Brengt ze met haar onhandigheid alleen zichzelf in verlegenheid? Of is ze echt een rampenmagneet, zoals ze wordt genoemd? Rozannes aandoenlijke gestuntel en complexe pogingen om de ware Jacob te vinden en de warme vriendschap van haar vriendinnen vormen de basis van Door dik en dun!

Wat vind ik van het boek?
Grappig, even een lekker niks en een verhaal wat logisch loopt. Gewoon een boek waarbij je even niet na hoeft te denken over hoe de verhaallijnen in elkaar zitten. Hoe de ware, twee zelfs, toch niet de ware niet blijkt te zijn maar dat net die ene toch de liefde voor het leven blijkt te zijn en dat je vriendinnen altijd hebt. Het boek loopt natuurlijk goed af, alleen hoe… dat moet je zelf lezen.

Titel: Door dik en dun
Auteur: Els Ruiters
Uitgever: VCL
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789059771611
Genre: Chicklit
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.