De Mannen van Raan – Martine de Jong

De Mannen van Raan - Martine de JongAl een tijdje volg ik de plog van Martine de Jong en had dus al gezien dat ze haar eerste boek schreef en dat dat boek inmiddels ook al weer een tijdje te koop was. Tijd om het dus eens te lezen, ben wel benieuwd.

Op de achterkant: De Mannen van Raan

Per Pennings is programmeur en zit het liefst thuis met de gordijnen dicht. Totdat hij verliefd wordt op Raan. Als een wervelwind komt ze zijn leven binnen: ze kookt voor hem, neemt hem mee op sleeptouw en stelt hem voor aan haar familie. Tot zijn verbazing woont ze met haar zesentwintig jaar nog thuis bij haar moeder en broers. Wanneer de een na de andere man opduikt in Raans verhalen, probeert Per de situatie onder controle te krijgen door alles te vatten in schema’s en lijsten. Een ding is duidelijk: hij heeft niet langer de touwtjes in handen.

Wat vind ik van het boek?

Eigenlijk denk ik dat ik er wat anders van had verwacht. Oké, er ligt natuurlijk wel een onderliggend verhaal in, maar vond het wat warrig. Desalniettemin wilde ik het boek wel lezen. Aanrader? Ik weet het eigenlijk niet zo goed. De Mannen van Raan is een boek waar je zelf een beslissing over moet nemen. Ik denk dat de ene lezer het een mooi boek vindt en de ander weer niet.

Titel: De Mannen van Raan
Auteur: Martine de Jong
Uitgever: Podium
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789057597145
Genre: Roman
Winkelprijs: 17,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.