Ziel – Jackie van Laren

Ziel - Jackie van LarenHet laatste deel van de Q-trilogie was inmiddels ook verkrijgbaar als e-book, de papieren versie moet nog verschijnen. De releasedatum van de paperback is al bekend, namelijk 5 oktober, precies een dag voor mijn verjaardag. Tot die datum kon ik niet wachten en daarom heb ik het e-book al gelezen. De grote vraag natuurlijk, hoe loopt het allemaal af?

Op de achterkant van Ziel

Nina heeft het opgegeven met Q. Hij is te wispelturig, te gesloten, te geheimzinnig over waarom het voor hem zo moeilijk is om haar écht toe te laten in zijn leven. Leo is een veel betere partij: verstandig, rustig, aandachtig. Maar als haar nieuwe werkgever haar vraagt of ze haar goede contacten met de beroemdste dj ter wereld wil uitbuiten om een dance-feest te organiseren met Q als publiekstrekker, slaat haar hart toch een slag over. Kan ze het aan om hem weer te zien – maar dan gewoon zakelijk? Of moet ze eindelijk onder ogen zien dat ze diep in haar hart de keuze voor Q allang heeft gemaakt?

Wat vind ik van het boek?

Ik had het spannender verwacht, maar dat viel wat tegen. Het wispelturige van Q is er vanaf en eigenlijk weet je gewoon al hoe het boek gaat aflopen. Het is een mooi vervolg, rustig en een echte chicklit. De trilogie over het algemeen vond ik goed. Leuk, sensueel en gewoon Nederlands met die extra’s uit de Nederlandse muziekwereld.

Titel: Ziel
Auteur: Jackie van Laren
Uitgever: Boekerij
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789022574065
Genre: Roman
Winkelprijs: 17,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.