Verzamelen: Mi Moneda

Mi Moneda
De hype van Mi Moneda is volgens mij al jaren voorbij, maar ik ben er nu net mee begonnen. Waarom? Ik had een Mi Moneda ketting bij een collega gezien en vond het zo’n grappig concept. Net als Trollbeads, qua armband, kan je met Mi Moneda je eigen ketting samenstellen door verschillende munten te wisselen. Kortom een nieuwe verslaving, wanneer mag ik mijzelf een nieuw muntje geven? Volgens mij kan ik wel genoeg redenen bedenken.

Mi Moneda

Wat is Mi Moneda?

Mi Moneda is een Spaans sieraden merk. Mi Moneda betekent “Mijn Muntje”. Het merk heeft dan ook verschillende munten in haar collectie. Het systeem van Mi Moneda is dat je zelf je eigen sieraad samenstelt. Je combineert met munten, pendants (munthouders) en kettingen. Tegenwoordig kan je zelfs ook combineren met armbanden en ringen.

De Mi Moneda kettingen, armbanden en ringen zijn verkrijgbaar in drie kleuren: zilver, goud en rosé goud. De munten zijn er in vier verschillende maten: extra small, small, medium en large. Qua uiterlijk zijn de munten er in heel veel soorten.

Mi Moneda

Is het een verslaving?

Misschien wel, misschien niet. Mijn Mi Moneda ketting is tweedehands. Goedkoper kon ik het bij mij in de buurt afhalen. Het was al een tijdje gebruikt, maar de verkoopster droeg hem al een tijdje niet meer dus vandaar Marktplaats. Wanneer je twee muntjes hebt kan het rosé goud best snel slijten. Het is dan ook maar een dun laagje. Daarnaast moet je uitkijken met de pendants wanneer je steentjes in de rand hebt. Dit kan er uit gaan, zeker als het tegen een knoopje van een vestje aan zit. Jammer, want als je de volle mep moet betalen is dit erg zuur. Wel vind ik het een leuk systeem, want je kan altijd een andere combinatie maken en een ketting is weer wat anders dan het eeuwige sjaaltje bij mij!

(207 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.