Sneak Peek September 2015


De dagen worden al weer korter. Inmiddels moet ik al weer met de lampjes aan richting het station fietsen. September is inmiddels weer voorbij en dat was eigenlijk best een drukke maand. Zo had ik een leuk event in Rotterdam, had ik zowel een uitje van mijn eigen werk als van Michel’s werk en zijn we zelf nog even gaan uitwaaien in Scheveningen.

Persoonlijk:

boot voc amsterdam
Een uitje van Michel’s werk. Op een zaterdagmiddag voeren we met de barbecuesloep door de Amsterdamse grachten en kwamen onder andere deze replica van een VOC Schip tegen.

erasmusbrug rotterdam
Verder had ik een event van Brutsellog, deze keer in Rotterdam. Vaak ben ik veel te vroeg dus eerst even een rondje lopen, het was heerlijk weer. Bijzonder op deze foto is dat de Erasmusbrug openstaat. Dat gebeurt kennelijk niet vaak overdag.

bowlen
Op mijn werk moesten we afscheid nemen van onze leidinggevende, jammer genoeg. We zijn gaan bowlen, iets wat hij kennelijk nog nooit had gedaan.

bowlingbaan bison bowling utrecht
Dit is dus de bowlingbaan van Bison bowling in Utrecht. Jaren 70, 80 here we come. In ieder geval had ik een keer een strike en volgens mij ook een spare, maar dat laatste weet ik niet zeker.

scheveningen
Even uitwaaien in Scheveningen. Soms heb je dat gewoon nodig en als het dan ook nog lekker weer is!

Moestuin:

Hak Bonenveld
Dit is wel een hele grote moestuin. Het event van HAK wat begon in Rotterdam bracht me naar Zeeland, midden in een bonenveld.

mijn hak bonenveld
We mochten een klein stukje eigen land claimen. Dit is mijn eigenste bruine bonenveldje.

ik en mijn hak bonenveld
Natuurlijk moet daar nog bij geposeerd worden.

van boon tot pot
En dit is het dan van veld naar pot. Het linkerpotje is het potje wat ik tijdens het event heb geweckt met mijn eigen speciale opgiet. Stiekem vond ik hem wel geslaagd.

Food:

pannenkoeken britt
Britt bakte een keer pannenkoeken als lunch, lekker!

broodje bijzonder
Van de Ruijter kreeg ik vorige maand een leuke mand vol lekkers. Hier maakte ik onder andere deze boterham van. Een echt broodje bijzonder toch?

Las Palmas
Het HAK event vond plaats in Las Palmas. Vaak op televisie gezien, maar nu dus eens in het echt er geweest. Leuk.

black angus las palmas
Even een foto voor het thuisfront: ik at echte black angus van Las Palmas uiteraard met bonen erbij.

recept oud geschreven
In een oud boek wat ik van Mieneke had gekregen vond ik nog een handgeschreven recept. Het lijkt een oud recept. Ben wel benieuwd hoe het smaakt!

melting middle chocolate pudding marks & spencer
Oh na het tochtje door de Amsterdamse grachten waren we nog bij Marks & Spencer in Amsterdam geweest. Veel te lekkere dingen meegenomen. Kortom op zoek gegaan naar een Marks & Spencer food die je tegenwoordig kan vinden bij de BP. Eentje gevonden bij Lunetten en op de terugweg van Scheveningen hier onder andere deze heerlijke puddings gekocht!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.