Lief – Jackie van Laren

Lief - Jackie van LarenAl eerder had ik deel 1 van de Q-trilogie gelezen en nu eindelijk was deel 2 als e-book beschikbaar. Fijn, dan hoef ik niet de deur uit en kan ik toch snel dit boek gaan lezen, want ik ben wel benieuwd hoe het afloopt met Nina en haar gebroken hart.

Op de achterkant van Lief

In Lief, het tweede deel in de driedelige Q-serie van Jackie van Laren, zit Nina thuis met een gebroken hart. Na een heftige maand samen heeft Q haar zonder verdere uitleg weggestuurd. Hij heeft meteen een nieuwe vriendin, een fotomodel. Maar als Nina door oud-collega Leo wordt meegenomen naar de uitreiking van een prestigieuze dance-award, waar Q voor genomineerd is, merkt ze dat de aantrekkingskracht tussen haar en Q nog geen spat verminderd is…

Wat vind ik van het boek?

Heerlijk, alleen het einde had ik anders verwacht, maar goed het is ook niet voor niets een trilogie. Net als in deel 1 blijft de aantrekkingskracht tussen Nina en Q onverminderd, zelfs in de periode dat ze niet bij elkaar zijn. Waarom zou je elke dag precies om 6 uur wakker worden, terwijl het niet nodig is? Liefdesverdriet? In Ibiza beleeft Nina met Q en haar oud-collega’s van Q producties bijzondere tijden. Net als het eerste deel, Zin, leest ook dit boek als een trein. Op naar deel 3!

Titel: Lief
Auteur: Jackie van Laren
Uitgever: Boekerij
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789022574058
Genre: Roman
Winkelprijs: 17,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.