Flow Magazine 06-2015

Flow Magazine 06-2015Het is wel even wennen. Normaal kocht ik de Flow altijd op het station. Nu heb ik de Flow gedownload en lees ik het digitaal. Waarom? Sinds kort heb ik een abonnement op het Tijdschrift.nl megapakket en in dat megapakket zit de digitale versie van de Flow.

In deze Flow

Opvallend, de cover van dit nummer is bijna helemaal zwart/wit, anders dan alle kleurrijke covers van de afgelopen edities. Volgens mij heeft Flow nog nooit een zwart/wit cover gehad. In deze Flow onder andere hoe pas je je levensstijl van nu aan naar dat van de jaren 30 van de vorige eeuw? 24 Uur zomaar wat doen, zonder horloge, telefoon of plannen (gewoon even geen doel of plan). Verder een dag in illustraties, deze keer tekent Bodil Jane haar dag en hoe behang je nu net dat ene muurtje? Flow laat het in stappen zien en hoe is het om kaarten te ontvangen met de diepste geheimen van onbekenden?

Extraatjes in deze Flow

De extraatjes die je in de papieren Flow krijgt, krijg je niet in de digitale Flow. Leuk om te weten is dat je een oosterkrantje krijgt met 16 krijtbord-quotes van Valerie McKeehan en Viktor van Chalkboard en een schetsboekje met ronde hoekjes. Dat kan dus nog wel eens een reden zijn om toch een papieren Flow te gaan kopen.

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.