Dove DermaSpa handcrèmes

Dove DermaSpa handcrèmes
De R zit weer in de maand, het begint weer meer te regenen, het wordt kouder, kortom je handen hebben het best weer te verduren. Leuk dat ik de nieuwe handcrèmes van Dove DermaSpa mocht proberen. Ik testte de handcrème uit de Dove DermaSpa serie Goodness³ en Intensive.

Over Dove DermaSpa

Dove DermaSpa is een nieuwe ontwikkeling op dermatologisch gebied met dezelfde luxueuze ervaring als in een spa. Verschillende lijnen en producten, serums, fluweelzachte lotions, zijdezachte oliën en cell-moisturisers. Goodness³ verandert je droge huid op 3 manieren, je krijgt een huis die egaal en stralend is en fluweelzacht aanvoelt. Voor de zeer droge huid is de Dove DermaSpa Intensive lijn.

Hoe doe je dat eigenlijk, handcrème aanbrengen?

Eigenlijk heel makkelijk. Breng het ’s Ochtends en/of ’s avonds aan, of wanneer je handen droog aanvoelen. Masseer de handcrème zachtjes in van de vingertoppen naar de polsen. Vergeet daarbij niet je nagels en nagelriemen.

Wat vind ik van de Dove DermaSpa Handcrèmes?

Britt en ik hebben samen beide crèmes uitgeprobeerd. Britt bestudeerde als eerste de ingrediënten en kwam tot de conclusie dat er siliconen (dimethicone) in beide handcrèmes zijn verwerkt. Daarna ruiken. Beide crèmes hebben een aanwezige, luxe geur. Smeren, de handcrèmes hebben dezelfde substantie. Het smeert goed aan, het lijkt eerst of het een vettig laagje achterlaat, maar dat is snel weer ingetrokken. Je handen voelen daarna zijdezacht aan. De geur van de handcrèmes blijft een tijdje aanwezig. De Dove DermaSpa Handcrèmes voelen zeker luxueus aan, het geeft inderdaad dat spa gevoel.

Prijs
Dove DermaSpa Intensive en Dove DermaSpa Goodness³ handcrème kosten per tube van 75 ml 4,39.

(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.