Niets verspillen doe je zo – Stéphanie Araud Laporte

Niets Verspillen Doe Je ZoOh wat heb ik zitten twijfelen over ‘Niets verspillen doe je zo’. Ga ik mijn review plaatsen op Brutsellog Culistyle of op LilleDame. Het werd LilleDame. Waarom? Sowieso omdat ik blij wordt van het boek en naast tips om duurzaam om te gaan met voeding staan er nog veel meer leuke en vooral handige tips in om niets te verspillen. In ieder geval vind ik dit boek van Stéphanie een boek wat je tot denken zet. Hoe duurzaam kan je leven?

Niets Verspillen Doe Je Zo

In Niets verspillen doe je zo

Het boek behandeld meerdere onderwerpen, namelijk: wonen, koken, tuinieren, kleding, persoonlijke verzorging en langzaamaan (reizen en de tijd nemen). Kortom heel verschillende onderwerpen en op al die onderwerpen kan je een duurzaam sausje gieten. Weet jij bijvoorbeeld wel hoe je je niet-houdbare producten het best bewaard en hoe lang eigenlijk, wat wisselteelt en biodiversiteit te maken hebben met duurzaam tuinieren en welke huis-, tuin- en keukenmiddeltjes kan nemen tegen beginnende kwaaltjes? Dat lees je dus in Niets verspillen doe je zo. Korte teksten, leuke illustraties maken je snel duidelijk dat duurzaamheid helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Niets Verspillen Doe Je Zo

Wat vind ik van het boek?

Zoals ik al eerder schreef is dit boek een boek wat je tot denken zet. Zo vond ik bijvoorbeeld het deel over welke papieren en hoelang moet je ze bewaren reuze interessant. Ook tips met middeltjes tegen klein ongemak vind ik handig. Zelf ben ik niet zo snel van medicijnen te slikken als het eerst ook op een andere manier opgelost kan worden. Het kookgedeelte in Niets verspillen doe je zo laat eigenlijk ook zien dat koken niet zo moeilijk hoeft te zijn en dat het ook goedkoper is door goed in te kopen en te bewaren (want echt weggooien van voedsel is zo zonde!). Ook al vind je online heel veel tips over een duurzame lifestyle, dit boek is een musthave als je duurzamer wilt leven, alles gelijk bij de hand (en zonder een stekker in het stopcontact ook te lezen).

Titel: Niets verspillen doe je zo
Auteur: Stéphanie Araud Laporte
Uitgever: GoodCook
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789461431219
Winkelprijs: 22,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(72 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-22 No articles on this date.