Leuk! Zzier Armband

Zzier Armband
Als ik eens niets om mijn pols heb voelt dat best wel kaal aan. Ik heb dus genoeg armbandjes en als ik ergens armbandjes zie liggen moet ik toch even kijken. Tijdens deze vakantie kwam ik tijdens het winkelen in Joure bij Masije wonen & lifestyle. Een leuk winkeltje met woonaccessoires, (eet)dingen voor de keuken zoals bijvoorbeeld Exota en ze hadden allerlei modeaccessoires zoals ook armbandjes van Zzier. Dit armbandje moest gewoon de rest van de vakantie aan mijn pols doorbrengen. Kortom ik heb het mijzelf cadeau gedaan.

Zzier Armband sluiting dicht

Mijn nieuwe armbandje

Uit de verschillende armbandjes die er waren bij Masije koos ik deze. Gevlochten leer, lint, touw en kralen a la Trollbeads. Alleen bij het passen had ik eerst een probleem, ik kreeg het niet om. Dat ik hem niet om kreeg kwam door de sluiting. Ik had niet door dat de sluiting werkte met een magneet. Je moest dus eventjes trekken aan de sluiting om de magneet los te krijgen. Ik viel voor deze armband omdat ik die Trollbeads achtige stenen zo grappig vond met het gevlochten leer. De hele vakantie heb ik verder dit armbandje om gehad en dat zag je dus wel aan mijn pols. Net dat ene stukje was net wat minder bruin dan de rest

Zzier Armband sluiting

Over Zzier

Zzier is een nieuw Nederlands sieradenmerk. Zzier maakt armbanden uit edelmetalen, van echt leer en van roestvrij staal. De armbandjes hebben verschillende maten en zijn er dus voor dunne en dikkere polsen. De Zzier armbandjes worden in Nederland met de hand gemaakt.

(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Leuk! Zzier Armband

 • vrijdag, 16 oktober 2015 om 21:27
  Permalink

  Wat leuk dat je een berichtjes hebt geschreven over ons merk!

  We hopen dat je nog steeds erg blij ermee bent. En wie weet volgen er nog meer!

  Vriendelijke groet
  Linda Reitsema
  Eigenaresse van Zzier
  http://www.zzier.nl

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
 • 2017-10-22 No articles on this date.