Je bent geweldig – Jill Mansell

Je bent geweldig - Jill MansellZelf ben ik dol op thrillers, maar eens in de zoveel tijd is het ook gewoon tijd voor een ouderwetse chicklit, eentje waarbij je eigenlijk wel weet hoe het af gaat lopen. De chicklit die ik meenam op vakantie was er één van Jill Mansell: Je bent geweldig.

Op de achterkant van Je bent geweldig
Hallie heeft een geheim: ze is verliefd op de perfecte man. Maar het zal nooit wat kunnen worden, want Hallie heeft niet lang meer te leven. Flo heeft een dilemma: ze is stapelgek op Zander. Diens vreselijke zus doet er echter alles aan om hun relatie te dwarsbomen. Tasha heeft een probleem: haar nieuwe vriendje is een avontuurlijk type. Zij maakt zich dan ook continu zorgen dat er iets fout gaat. Je bent geweldig begint als Hallie in een taxi zit. Er is een donor gevonden en ze krijgt nieuwe longen. Maar van wie?

Wat vind ik van het boek?
Dit was toch wel een andere chicklit dan ik had verwacht. Het was natuurlijk wel een goed einde, maar ook weer niet helemaal. In het boek overlijdt er een persoon en die persoon blijkt een connectie te hebben met de andere personen. In ieder geval Hallie is ziek, ze heeft een longaandoening. heeft een ‘crush’ op haar arts en haar arts ook op haar (alleen durven ze het niet tegen elkaar te zeggen). Flo erft van een vrouw een huis en leert daardoor de kinderen van die vrouw eindelijk kennen. Hoe vreselijk kunnen mensen zijn. Ik vond Je bent geweldig een mooi boek, licht maar toch met een belangrijke boodschappen, dat van orgaandonatie.

Titel: Je bent geweldig
Auteur: Jill Mansell
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789021808789
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 19,99
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.