Mooie Meisjes – Karin Slaughter

Mooie Meisjes - Karin SlaughterDe nieuwe Karin Slaughter zou in juni verschijnen werd ergens in maart al gemeld. Ik moest dus nog even ongeduldig wachten en nu eindelijk is het nieuwe boek, Mooie Meisjes er. Inmiddels heb ik het ook al weer gelezen en wat vind ik eigenlijk van deze nieuwe Slaughter?

Op de achterflap van Mooie Meisjes

Wanneer op het nieuws melding wordt gemaakt van een vermist meisje, moet Claire Scott ongewild terugdenken aan haar eigen zusje. Zij verdween twintig jaar geleden, en het mysterie is nooit opgelost. Maar als Claire alsnog de waarheid over haar zus ontrafelt, zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn.

Wat vind ik van het boek?

Om eerlijk te zeggen mis ik de verhalen van Sara Lipton en Will. Dit boek was spannend, maar het onderwerp was zo bizar dat ik het liever niet zou willen lezen. Ik vraag me ook af hoe je dit zou kunnen bedenken. Kortom als ik Karin Slaughter zou zijn zou ik het volgende boek weer over Sara en/of Will schrijven. Het verhaal zit overigens wel goed in elkaar, spannend en je komt niet heel snel achter de dader. Wel als je achteraf alle hints op een rijtje legt. Is Mooie Meisjes een boek wat ik nog eens zou lezen? Nee.

Titel: Mooie Meisjes
Auteur: Karin Slaughter
Uitgever: Cargo
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789023491095
Genre: Literaire thriller
Winkelprijs: 22,90
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-18 No articles on this date.