Flow Magazine 05-2015

Flow Magazine 05-2015Deze Flow kwam precies op het goede moment uit, in de laatste week van mijn vakantie, de vakantie vierde ik in Nederland, ik hoefde dus niet moeilijk te doen of te wachten om een Flow te kopen. Wel grappig, precies in mijn vorige weekje weg kwam ook de Flow uit. Nog even meer rust, momentje voor mezelf.

In deze Flow

Deze Flow begint met een pleidooi voor onrust. Voor onrust denk je dan? Inderdaad, want stel alles loopt volgens wens, je hebt rust en balans… Wat dan? Waar is die uitdaging? In Feel Connected hoe lekker is het om op te staan zonder werken en zo weer een fris hoofd te hebben vol nieuwe plannen, hoe is het in Birma, drie vrouwen maakten een keuze die eigenlijk niet van hen werd verwacht en een interview met Jon-Kabat-Zinn, de grondlegger van mindfulness. In Live Mindfully vertelt schrijver Jaap Robben, Birk, over de boeken van zijn leven, lees je een artikel over hoe je kan rouwen en alles over FOMO, fear of missing out.

Nog meer en de extra’s

In Spoil Yourself tekenen vier illustratoren hun letters en vertellen zij er over, neem je een kijkje in het tuinhuis van modeontwerpster Carlien te Welscher en kan je ook nog eens verschillende recepten die Kim Lenders zocht op Ibiza uit proberen. In Simplify Your Life hoe steek je nu die barbecue aan, hoe zit dat nu met meteen het juiste gevoel hebben en wat gebeurt er allemaal op Instagram. De extra’s in deze Flow zijn herinneringskaartjes en een schriftje om in 30 dagen allerlei soorten letters te maken, het 30-dagen-letter-project.

O ja en van die cover werd ik al helemaal blij, echt zomers, knalt er ook lekker uit in het tijdschriftenvak!

(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.