Zin – Jackie van Laren

Zin - Jackie van LarenEen debuut als schrijver en dan al gelijk een trilogie schrijven, waarvan nu het eerste deel Zin nu net is verschenen. Het gebeurde Jackie van Laren. Haar twee grote passies, muziek en verhalen brachten haar tot deze serie over de muziekwereld. Het eerste deel heb ik bijna in één ruk uitgelezen, zo’n leuk boek vond ik het… Kom dus maar op met deel 2 en deel 3 in deze Q-trilogie!

Op de achterflap van Zin

Iedereen kent de schathemelrijke, razend aantrekkelijke Wessel Quist, bijnaam Q. Hij is een wereldberoemde trance-dj, producer, en de oprichter van het Moonbeam-event: een internationaal openlucht dance-feest bij volle maan waar alles en iedereen in zilver gehuld is. En ondanks zijn overvolle agenda slaagt Q er ook nog in er een woest liefdesleven op na te houden: hij is een beruchte player met een onnavolgbare seksdrive. Nina de Wit solliciteert bij Q Productions op de vacature van personal assistant voor Q. Ze wil na haar hippieachtige, grenzeloze opvoeding niets liever dan een burgerlijke baan, huis en man. Maar Q, gedreven door iets onbespreekbaars uit zijn verleden, blijkt allesbehalve burgerlijk te zijn.

Wat vind ik van het boek?

Dat had je natuurlijk al wel eerder gelezen, het is een echt leuk boek wat naar meer smaakt. Het is een romantisch en ook wel een erotisch verhaal en past eigenlijk goed in de categorie chicklit. Het leest makkelijk weg en is echt een boek om niet bij na te denken hoe alles in elkaar zit. Daarnaast vind ik het onderwerp wel leuk, vroeger zou ik dit soort verhalen ook best kunnen verzinnen al radio luisterend. Kortom een echt vakantieboek!

Meer over de Q-trilogie

In augustus verschijnt deel 2 van de trilogie: Lief, Q een maand later. In oktober verschijnt het derde deel in de trilogie: Ziel, Q voor nu en altijd.

Titel: Zin
Auteur: Jackie van Laren
Uitgever: Boekerij
Verschijningsjaar:
ISBN: 9789022573730
Genre: Roman
Winkelprijs: 12,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-21 No articles on this date.