Testen: Kneipp Beautygeheimen Huidolie

Kneipp Beautygeheimen Huidolie
Beautygeheimen, heb jij ze? Ik niet… Alhoewel ik heb wel de Kneipp Beautygeheimen huidolie die ik nu mag uitproberen, een beetje een beautygeheim heb ik dus wel. Inmiddels heb ik Kneipp Beautygeheimen huidolie al een paar keer geprobeerd, heerlijk in het weekend als ik lekker wat tijd voor mijzelf heb. Wat vind ik er van?

Over Kneipp Beautygeheimen Huidolie

De Beautygeheimen Huidolie is een fijne verzorging voor je huid met een fijne geur en met natuurlijke ingrediënten. In deze huidolie worden vier natuurlijke oliën gebruikt namelijk arganolie, marualaolie, wonderboomolie en olijfolie. Elke olie heeft zijn eigen verzorgende eigenschap. Arganolie zorgt voor een soepele, verzorgde huid, marualaolie versterkt en verzorgt de beschermlaag van je huid, wonderboomolie houdt de natuurlijke vochtbalans van de huid in stand en olijfolie zorgt voor een voelbare gladdere huid en optimale bescherming. De huidolie trekt snel in de huid zonder een spoortje vet achter te laten en geeft een fluweelzacht en verzorgend gevoel.

Kneipp Beautygeheimen Huidolie

Wat vind ik van de Kneipp Beautygeheimen Huidolie?

De huidolie is een verwennerij voor je huid! Waar ik bang voor was, was dat de olie vettig zou blijven, zeker aan je handen. Dat was dus niet het geval, het trekt inderdaad snel in. De geur van de huidolie vind ik prettig, al kan ik niet zo snel thuisbrengen waar ik de geur van ken. In ieder geval zal deze huidolie vaker gebruikt worden, even een beetje een beautyspa thuis creëren!

Welke andere producten vind je in de Beautygeheimen lijn van Kneipp?

Naast de huidolie bestaat de Kneipp Beautygeheimen lijn uit doucheolie, badolie en sugar & oil bodyscrub. Kortom vier verschillende producten waarmee je je echt kan verwennen! Zelf ben ik nog wel benieuwd naar de doucheolie en bodyscrub. Die producten na elkaar gebruiken geeft je volgens mij wel een ultiem verwengevoel voor je huid.

Waar kan je Kneipp Beautygeheimen Huidolie krijgen?

Kneipp Beautygeheimen is onder andere bij Bol.com te koop en kost daar nu 6,99. Uiteraard kan je het kopen bij de Etos, Kruidvat, DA en andere drogisterijen die ik vergeet op te nomen. De normale adviesverkoopprijs is 8,99 voor 100 ml.

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.