Flow Magazine 04-2015

Flow Magazine 04-2015Kocht ik de vorige Flow op vakantie in Texel, nu heb ik het weer vertrouwd gekocht bij de Bruna op het station. Weer even een moment voor mezelf. Wat me opviel en eigenlijk weet ik niet of het bij het vorige nummer van Flow al zo was, de Flow heeft geen thema meer. Wel een opening over troost vinden, maar geen thema-artikelen meer. Mis ik het? Nee, eigenlijk niet, als er maar interessante artikelen in staan!

In deze Flow

In Feel Connected lees je alles over de kracht van duo’s, wat is nu die magische formule? Ook lees je over hoe vrouwen in Japan leven en hoe drie mensen omgaan met hun tijd. In Live Mindfully een artikel over ‘hoe word je wijs’, want diep van binnen bezit je meer wijsheid dan wat je zelf doorhebt. App-groepjes op Facebook en WhatsApp kan dat ook anders en mooie versjes over alledaagse dingen maar dan net even anders. Verder in Spoil Yourself wonen en werken op het water, binnenkijken op een Amsterdamse woonboot, eten uit de moestuin, recepten van Marleen en de vrouwen van Matisse. In Simplify Your Life liep Flow een dagje mee met vrouwen die een winkel hebben gestart en wat zijn nu die zomerboeken die je straks mee moeten nemen in je koffer (of op je e-reader?).

Extraatjes en ps.

De extraatjes in deze Flow zijn een boekje met 1000 vragen aan jezelf, met diepgaande vragen en minder diepgaande vragen en drie papieren, ge├»llustreerde cadeauzakjes. ps. Op 23 juni is het Flow vakantieboek, of zoals het nu heet de Flow vakantiebox, verkrijgbaar. In de box het vakantieboek en wanneer je dat omdraait is het een vakantiedagboek en extra’s zoals een puzzelboekje, ansichtkaarten en noem maar op. Noteer 23 juni dus alvast in je agenda!

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.