Verkikkerd – Lisette Jonkman

Verkikkerd - Lisette JonkmanStuderen, die tijd ligt al ver achter me, maar ik heb wel wat met studenten, ik werk namelijk op een Hogeschool. Daarom wilde ik eigenlijk wel Verkikkerd lezen, een boek over een meisje wat op kamers gaat in Enschede en psychologie gaat studeren op de Universiteit Twente. Gewoon eens lezen hoe het studentleven is, maar dan in de vorm van een chicklit-verhaal.

Op de achterkant van: Verkikkerd

Lucy verheugt zich op een studententijd zonder haar ouders en hoogbegaafde zusje. Tot haar grote afschuw komt ze terecht op de campus, in een huis vol nerds. Denk maar niet dat ze ook maar iets met haar huisgenoten te maken wil hebben! Vooral niet met die lange, blonde jongen die twee kamers verderop woont. Waar kent ze hem toch van? En waarom krijgt ze het zo warm van hem? Ze valt toch zeker niet op nerds…

Lisette Jonkman debuteerde in 2012 met Glazuur en veroverde met haar vrolijke boek de harten van vele lezeressen. Daarnaast won ze de prestigieuze titel ‘Boek van het Jaar 2012’ van Chicklit.nl! Verkikkerd is haar tweede roman.

Wat vind ik van het boek?

Het is inderdaad echt een chicklit. Het boek neemt je mee in het leven van een verwende studenten die eindelijk op eigen benen wil staan en zichzelf dan ook tegen komt. Kan je vrienden worden met mensen die je op het eerste gezicht helemaal niet mag? Het tij lijkt in ieder geval tegen zich te keren, maar goed het is een romantisch boek, dus het einde is misschien wel voorspelbaar. Dat neemt in ieder geval niet weg dat Verkikkerd een boek is wat prettig leest, even een boek waarbij je niet te veel hoeft na te denken.

Titel: Verkikkerd
Auteur: Lisette Jonkman
Uitgever: Sijthoff
Verschijningsjaar: 2013
ISBN: 9789021808499
Genre: Chicklit
Winkelprijs: 12,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.