Te Koop – Eva Monté

Te Koop Eva MontéDit boek koos ik in de vakantie eigenlijk zomaar. Ik kende de schrijfster niet en het verhaal op de achterkant leek wel oké. Een huis verkopen is iets wat je niet elke dag doet. Voor de huizenbezitters is het ook moeilijk zeker wanneer het crisis is op de huizenmarkt. Te Koop van Eva Monté speelt daar op in.

Op de achterkant van het boek: Te Koop

Het is 2013. Nederland zucht onder de crisis. Makelaar Richard Hoek hanteert onorthodoxe methodes om de huizen van zijn radeloze klanten te verkopen. Hij laat echter een spoor van vernieling na. Daar komt zijn vrouw Marlinde pas achter als het te laat is…

Wat vind ik van het boek?

Te Koop kabbelt eerst wat door. Een makelaar die een huis in de verkoop neemt wat al langer te koop staat en voor weinig een woonstyliste regelt. Snel daarna worden de huizen verkocht, maar wel tegen veel lagere prijzen. Niet alleen de makelaar houdt er vreemde praktijken op na maar ook de woonstyliste. In het boek worden veel hypes meegenomen zoals onder andere de raw food trend. Wat ik niet wist is dat Eva Monté een pseudoniem is van de zusjes Alexandra en Victoria Nagelkerke.
Het boek is het debuut van Eva Monté,een pseudoniem van Alexandra en Victoria Nagelkerke, zussen. Vond ik het boek spannend, mwah. Wist ik snel wie de dader was…? Op een gegeven moment was dat wel makkelijk.

Titel: Te Koop
Auteur: Eva Monté
Uitgever: Crime Compagnie
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789461091970
Genre: Thriller
Winkelprijs: 14,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.