Serena’s Stijlgids

Serena's Stijlgids stijlgidsAl een tijdje volg ik Beautylab van Serena Verbon. Vooral haar Instalabs vind ik leuk, een kijkje in het leven van een professioneel blogger. Want inderdaad het is Serena gelukt om van haar hobby haar werk te maken. Doe dat maar eens na om van bloggen je werk te maken! En dan is het opeens tijd om een boek te maken, foodbloggers maken kookboeken, Serena maakt een stijlgids een combinatie van beauty, fashion en lifestyle (en ook een beetje food). Natuurlijk heb ik er al door heen gebladerd en wat is het leuk geworden.

Serena's Stijlgids

Over Serena’s Stijlgids

Serena’s stijlgids is eigenlijk de offline versie van Beautylab.nl, alles wat je op Beautylab zou kunnen zien vind je ook terug in dit boek. Het boek is ingedeeld in Beauty, Bath & Body, Fashion, Interieur, Food en Travel. Zo lees je in Beauty alles over de geschiedenis van de nagellak en welke kleur het beste bij je ogen passen. In Bath & Body en Interieur staan veel DIY (Do It Yourself), je kan straks een asperinemasker of juist een lipbutter maken of juist een gaaf zonnebrillenrek. In Fashion leer je combineren, durf meer met kleur en kleed je naar je lichaam en niet naar je leeftijd. In Food deelt Serena haar favoriete recepten zoals onder andere de Dr.Pepper kip. Travel werd ook steeds belangrijker op Beautylab en dat onderdeel is zelfs een nieuw blog geworden Travellab wat Serena samen met haar zusjes Tara en Larissa beheerd. In Serena’s stijlgids staan natuurlijk dan ook handige reistips.

Serena's Stijlgids

Wat vind ik van het boek?

Serena’s Stijlgids is een boek wat precies bij Beautylab hoort, de stijl van het boek is gewoon Serena. Zo vind ik de DIY leuk, zo wil ik wel eens zo’n bodyscrub of lipbutter maken (al zal het voor mij wel even zoeken zijn naar de ingredi├źnten van de lipbutter. Ook de DIY-idee├źn voor het interieur zijn leuk zoals de cut-out vaasjes en het zonnebrillen- en sieradenrek. Mijn vingers kriebelen al om er aan te beginnen in ieder geval. Serena’s Stijlboek is echt Beautylab maar dan in offline vorm.

Titel: Serena’s Stijlgids
Auteur: Serena Verbon
Uitgever: Brandt
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789492037138
Winkelprijs: 22,50
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.