Rituals Tao

Rituals Tao T'ai Chi en Tao Qi
Bij Rituals kreeg ik onlangs bij besteding van een bepaald bedrag een setje van hun nieuwe lijn Tao. In een mooie koker kreeg ik een mini Tao doucheschuim en een Tao relaxing serum. Het Rituals Tao setje ging mee op vakantie om daar uitgebreid getest te worden en zelfs na de vakantie had ik nog genoeg doucheschuim in mijn mini zitten, dat ik dat vakantiegevoel nog wel even vast hield!

Over de Rituals Tao lijn

Deze lijn moet je kompas voor innerlijke rust zijn. Rituals vindt dat het belangrijk is voor je lichaam en geest om je af te sluiten voor het geluid van de buitenwereld en je te focussen op aan je innerlijke verlangens. Richt je op je ademhaling en laat je zintuigen ook ook tot rust komen met hulp van de Tao Collectie.

Getest: Rituals Tao T’ai Chi

Zelf heb ik uitgebreid de Tao T’ai Chi getest. Dit is een doucheschuim op basis van witte lotus en yi yi ren. Yi yi ren is een Chinese parelgerst die in de traditionele Chinese geneeskunst wordt gebruikt en wat huidverzorgende kwaliteiten heeft. De witte lotus zorgt voor een zachte geur. Mijn ervaring was een gevoel van weldaad, het rook lekker en voelde fijn aan op je huid. Daarnaast hoefde je maar een beetje te gebruiken en je had al voldoende schuim. Wat ik wel jammer vind is dat er altijd een wolkje schuim nadat je wat hebt gepompt aan de opening blijft hangen. Is misschien pietluttig, maar toch. In ieder geval vond ik het jammer dat het miniflesje inmiddels op is. Toch maar weer langs de Rituals winkel gaan dan?

Getest: Rituals Tao Qi

De Tao Qi is een relaxerend serum op basis van Chinese mint en wederom yi yi ren. Het is een lichte crème wat verkoelend en ontspannend werkt bij stress of vermoeidheid. Door middel van een balletje wordt de crème op bepaalde drukpunten aangebracht. De drukpunten zijn je slapen en je nek. Door de mint krijgt de crème een heel verfrissende geur. Doordat je met aandacht de drukpunten rolt kan je inderdaad ervaren dat het stress en/of vermoeidheid iets wegneemt. Uiteraard is het geen wondermiddel, maar wel iets waarmee je misschien wel wat meer aandacht voor je zelf neemt en dat is nu juist zo belangrijk!

(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.