Lieve Mama – Esther Verhoef

Lieve Mama - Esther VerhoefNog zo’n spannend boek wat ik tijdens mijn vakantie heb gelezen, de nieuwe Esther Verhoef: Lieve Mama. Ik koos dit boek omdat het op sociale media werd aangeprezen als een boek wat je gelezen moet hebben en is dat wel zo? Ja en nee, het is een boek waarvan je niet moet hopen dat het je ooit zal overkomen in ieder geval.

Op de achterkant van Lieve Mama

Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien. De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn auto, zijn vrienden en geld verdienen. Hij laat zich meesleuren in een crimineel plan: een overval op de woning van Helen en Werner. Een horrorscenario ontvouwt zich op de bewuste avond. Maar daarmee is de nachtmerrie voor Helen nog maar pas begonnen… Niets is wat het lijkt in deze nieuwste topthriller van Esther Verhoef.

Wat vind ik van het boek?

Het boek is spannend en zou ook misschien zomaar kunnen gebeuren. Zeker als je afgelegen woont en ook nog eens in een vrijstaande villa. Alleen de gebeurtenissen er na… Vooral de verhaallijn van Helen vind ik best bizar en hoe het met haar afloopt en haar man. Lieve Mama zijn eigenlijk twee verhaallijnen door elkaar. De verhaallijn van Helen, slachtoffer van een woningoverval en Ralph, het hulpje van de woningovervaller. Zoals vaak in boeken gebeurt komen beide verhaallijnen op een gegeven moment bij elkaar, zo ook in Lieve Mama. Is het een boek wat je moet lezen? Ja, als je de boeken van Esther Verhoef graag leest.

Titel: Lieve Mama
Auteur: Esther Verhoef
Uitgever: Prometheus
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789044628791
Genre: Literaire thriller
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-19 No articles on this date.