Skechers Memory Foam Flex Appeal Sneakers

Skechers Flex Appeal Sneakers
Ik heb lastige voeten. Beter gezegd 1 lastige voet, want van mijn linkervoet heb ik totaal geen last, maar van mijn rechtervoet alleen maar. Eigenlijk moet ik ook wel van die speciale zooltjes in, maar soms wil ik dat gewoon niet. Toen ik met Michel aan het shoppen was voor schoenen voor hem kwam ik deze sneakers van Skechers tegen met memory foam, een soort voetenbed wat naar je voeten gaat staan. Dat wilde ik eigenlijk wel proberen.

Over Skechers Memory Foam

Memory Foam als voetbed is pas kortgeleden geïntroduceerd, sinds 2014 om precies te zijn. Maar eigenlijk is het al langer bekend onder een andere naam: traagschuim. Je kent het bijvoorbeeld dan van traagschuim-matrassen wat je lichaam optimaal ondersteund omdat het de vorm van je lichaam aanneemt. Traagschuim kenmerkt zich door elasticiteit. Na indrukken keert het langzaam terug in de oorspronkelijke vorm. Het voetbed van memory foam ondersteunt door het traagschuim alle bewegingen en druk. Skechers Memory Foam wordt nu in veel schoenen van Skechers verwerkt, dus niet alleen sneakers.

Mijn Ervaring

Naast het speciale voetbed, viel ik ook voor het uiterlijk van de sneaker. Het grijze, rustige stof patroon heeft een wat nette uitstraling. Naast de grijze veters die ik er in heb gedaan krijg je er ook een setje witte veters bij. Natuurlijk heb ik gelijk hele goede hoop dat met zo’n speciale memory foam al mijn voetproblemen gelijk zijn opgelost. Dat is helaas niet helemaal waar. Ik kan er prima een dagje op lopen, maar moet het niet te gek maken want daarna heb ik toch echt last van een zere voet. Ik moet deze schoenen dus wel afwisselen met schoenen waarin mijn steunzolen kunnen.

(299 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Skechers Memory Foam Flex Appeal Sneakers

 • dinsdag, 21 april 2015 om 17:05
  Permalink

  Ik heb zooltjes maar ik wil deze schoenen heel graag. Weet jij of ze er in de hoge variant zijn?

  Beantwoorden
  • dinsdag, 21 april 2015 om 17:33
   Permalink

   Volgens mij zijn er geen Skechers met memory foam waar je zooltjes in kan doen, jammer genoeg. Ik heb het niet geprobeerd in ieder geval met mijn zooltjes, lijkt me zo strak zitten.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*