Libelle Tuinideeën 2015

Libelle Tuinideeën 2015Via de Flair en Viva spaar ik voordeelpunten en eens in de zoveel tijd bestel ik dan met die punten een gratis tijdschrift op tijdschrift.nl. Deze keer koos ik voor Libelle Tuinideeën, de special van Libelle. Ik koos het tijdschrift eigenlijk omdat ik de cover leuk vond en natuurlijk ben ik ook wel wat bezig in de tuin, de moestuin om precies te zijn.

In Libelle Tuinideeën

In deze special van Libelle staan vooral ideeën voor de gewone tuin, tuinplanten en dergelijke je kent het wel. Zo worden er tuintrends besproken, worden er drie sfeertuinen bezocht en zie je anders dan andere tuinpaden in Libelle Tuinideeën. Gelukkig is er ook aan de moestuintjes gedacht. Zo vind je door het magazine heen een aantal geïllustreerde pagina’s ‘Eigen Oogst’. Op deze pagina’s zie je hoe je de grootste pompoen kweekt, hoe je een avocadoboom plant en hoe je van een gebruikt lente-uitje weer een nieuwe kan kweken (klink raar maar het kan!). Ook leuk zijn trouwens de knutselideeën voor je tuin en de test om er achter te komen welk tuintype je bent.

Wat vind ik van Libelle Tuinideeën?

De cover en de Eigen Oogst pagina’s vind ik helemaal leuk, voor de rest voel ik me nog een beetje te jong voor, eigenlijk ben ik niet zo met tuinen bezig. Ik vind het leuk als er weer viooltjes of ander eenjarig goed in de tuin komt te staan in het voorjaar maar met vaste planten en dergelijke ben ik niet zo mee bezig, het liefst wil ik zo min mogelijk onderhoud aan de tuin hebben. Veranderd vast als ik ooit meer tijd heb. Ik weet dus niet of ik het zo snel had gekocht zonder de Voordeelsparen punten, maar ik kan me voorstellen wanneer je echt graag in de tuin bezig bent dit een heel leuk magazine is!

(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-10 No articles on this date.