Happi Body 2015

Happy Body 2015Vorig jaar was er al een Happi Body special van Happinez en dit jaar is daar een vervolg op gekomen. Toevallig had ik tijd over om de trein naar huis te halen en zag ik hele stapels van deze Happi Body liggen. Ik kon het niet laten om er eentje te kopen. Alleen al van de foto’s en van al die vrolijke kleuren in het magazine word ik al blij, dus waarom zou ik mijzelf dan niet blij maken toch? Zo met de paasdagen had ik dan even genoeg “me-time” zoals men dat heel hip noemt.

In Happi Body 2015

Happi Body heeft vier hoofdonderwerpen: Health, Wellbeing, Mind & Soul en Food. Zo lees je in Health onder andere een interessant onderwerp over hoe je je hormonen in balans en lees je een interview met Malika Chopra over lichaam en geest. In Wellbeing een artikel over DIY make-up: hoe maak je je eigen make-up van lippenbalsem tot oogschaduw en alles over het zen-mineraal magnesium.

inkijkje happi body

Nog meer in Happi Body

In Mind & Soul lees je een artikel over hooggevoeligheid, lees je waarom bewegen eigenlijk zo goed voor je is en lees je over de elf maanpunten van yoga. In Food wordt er gekookt met groen & graan en ook met gember. Daarnaast krijg je ook vier verschillende recepten voor hummus. Niet in ‘food’, maar in ‘wellbeing’, een interview met Jonathan Karpathios over het pure leven thuis en in zijn restaurantkeuken.

inkijkje Happy Body 2015

Wat kost de Happi Body?

Happi Body 2015, de jaarlijkse special van Happinez, kost 6,95 en is 148 pagina’s dik.

(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.