Flow Special: Hoe Leef je het Leven

Flow Special 1 2015 cover Hoe Leef je het LevenOp de dag dat deze Flow Special in de winkels lag waaide het enorm had en had ik ’s middags last van uitval van treinen vanwege een overwegstoring. Even wat meer tijd om op Utrecht Centraal de Bruna in te schieten voor de Flow Special: Hoe leef je het leven. Ik had meer redenen om deze special bij de Bruna te halen omdat in een vorig nummer van Flow een kortingsbon zat waarmee je drie euro korting kreeg op deze special en dan ben ik ook wel zo’n ‘knieperd’. Inmiddels begonnen de treinen richting huis weer langzaam te rijden en kon ik met maar een kwartiertje vertraging al bladerend door deze Flow weer lekker naar huis. Ondanks vertraging en vreselijk weer toch een beetje genieten, dat is toch de bedoeling?

Flow Special: Hoe Leef je het Leven

In deze Flow Special: Hoe leef je het leven

Deze Flow special is eigenlijk de basis van Flow Magazine. Al vanaf het eerste nummer hebben de hoofdredactrices vragen als hoe blijf je jezelf als iedereen van alles van je verwacht en hoe voorkom je dat je verstrikt raakt in je eigen perfectionisme en meer. Vragen over het leven dus. Nu dan een hele special vol antwoorden op levensvragen. Net als de gewone Flow is deze special ingedeeld in verschillende onderdelen: hoe weet je wat je wilt, hoe voel je je ook alleen gelukkig, hoe maak je goede keuzes en hoe ben je een goede vriend en ouder. Zo leer je door vragen aan jezelf te stellen om er achter te komen wat er bij jezelf speelt en leer je van de natuur door naar je eigen tuin te kijken, alles verandert net in je eigen leven.

Flow Special: Hoe Leef je het Leven

En nog meer?

Natuurlijk! Zo is er een afvink-lijstje met allerlei dingen die je heel goed alleen kan doen, want alleen zijn hoeft niet eng te zijn. Leer ook vertrouwen op je intuïtie, maar durf ook te twijfelen! Ook zie je vijf geïllustreerde gedachten over het goede van nee zeggen en voor je zelf te kiezen.

De extra’s in Hoe leef je het leven en wat kost het

Je krijgt een aantal raamstickers met quotes, een uitklapposter om je gedachte op te schrijven, uitknipkaartjes met gespreksvragen en briefpapier met enveloppes. De Flow Special kost 12,95, heb je nog een kortingsbon uit de vorige Flow dan krijg je 3 euro korting bij de Bruna.

(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Flow Special: Hoe Leef je het Leven

 • zaterdag, 11 april 2015 om 22:12
  Permalink

  Leuke posts over Flow! Dankjewel!
  Weet je nog waar die ergens in Flow2-2015 die kortingsbon te vinden is? Ik blijf maar bladeren… *pruillip*

  Beantwoorden
  • zaterdag, 11 april 2015 om 22:16
   Permalink

   Gevonden! 🙂 sorry, ik keek er telkens over…

   Beantwoorden
   • zondag, 12 april 2015 om 8:51
    Permalink

    Mooi, het was inderdaad wel een blaadje waar je goed overheen kan kijken!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
 • 2017-10-22 No articles on this date.