Blutsgeschwister Clip Clap Tas

Blutsgeschwister Clip Clap TasZoeken naar de perfecte tas, altijd lastig. Nu heb ik wel een mooie leren tas van Cowboysbag maar deze is soms wel eens wat te groot. Zeker als je gaat wandelen en alleen iets van een telefoon en portemonnee mee wilt nemen. Dus op zoek naar een leuk, apart tasje. Via internet kwam ik dit grappige tasje van het Duitse Blutsgeschwister tegen. Die vond ik zo grappig dat ik op zoek ben gegaan naar een winkeltje bij mij in de buurt waar ik de tas ook in het echt kon zien, want past bijvoorbeeld mijn telefoon en portemonnee er te gelijk in? Bij Ter Laak in Wageningen kon ik even ‘passen’. Trouwens ben ik ook zo’n muts die nauwelijks via Internet koopt, ik vind het nog steeds leuk om speciale dingen in die kleine winkeltjes te scoren.

Blutsgeschwister Clip Clap Tas de sluitingWat ik zo leuk vind aan deze tas, naast de vrolijke kleurtjes, is de sluiting, echt zo’n ouderwetse damesportemonnee sluiting. Geen wonder dat de tas clip clap heet, het maakt echt zo’n klap-geluid als je het dicht doet.

Blutsgeschwister Clip Clap Tas hoofdvakIn het hoofdvak is er een vakje voor je telefoon, een iPhone 5s past er goed in (ruimte over zelfs) en een vakje met een rits.

Blutsgeschwister Clip Clap Tas voorvakjeEn in het voorvakje met dat grappige randje om het klepje heb je ook nog genoeg ruimte om wat dingetjes in te doen.

Blutsgeschwister Clip Clap Tas stof zeilDe stof lijkt op linnen, maar is van een soort zeil. Kortom is dus wel tegen regen bestand. Het tasje heeft een verstelbare schouderband, in de kleuren van de tas. Deze Blutsgeschwister Clip Clap tas kostte mij 39,95.

(124 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-13 No articles on this date.