Culiperslunch 2015 wachten op Veenendaal West
Heerlijk een extra dagje vrij na het weekend. Om iets over 10 uur moest ik pas de trein hebben naar Amsterdam. Ik mocht proeven van allerlei verschillende merken op de Culiperslunch. Helemaal leuk dus!

Culiperslunch 2015 lege trein
Best raar, normaal zit ik ’s ochtends vroeg in de trein en dan staat het gewoon vol. En zie je dat bord boven de deur van het ‘balkon’? Het lijkt net geheimtaal zo. Op een foto ziet dat er altijd raar uit.

Culiperslunch 2015 zeewier tagliatelle shot of joy
Na een wandeling van Duivendrecht naar de Kookfabriek kreeg ik bij binnenkomst al gelijk een hapje in handen: een zeewier tagliatelle van Shot of Joy.

Culiperslunch 2015 American Pancakes van JAN Pannenkoeken
Daarna ging ik door naar JAN Pannenkoeken en proefde ik deze american pancake de luxe. Lekker nagerechtje zo. Idee!

Culiperslunch 2015 SPA Rood wand
Bij SPA kreeg ik een nieuw drankje te proeven. SPA Rood met een smaakje. Een zomers drankje zonder extra suikers en koel helemaal lekker. Grappig is dat je de SPA rood ook nog proeft, dat komt door de koolzuur kennelijk.

Culiperslunch 2015 iers rundvlees met viooltje
Lief dat viooltje op het Ierse rundvlees en zo lekker met dat kaaskrokantje erbij.

Culiperslunch 2015 Brownies van Rens Kroes
Er komt een tweede boek van Rens Kroes! Powerfood van Friesland tot New York. Leuk. Deze brownies met biet heb ik niet geprobeerd maar wel een ontbijtsmoothie van avocado, banaan en cacao. Lekker!

Culiperslunch 2015 hamburger pat's
Deze hamburger van Patak’s moest ik echt proberen van de chef bij dat blok. Die zou zo lekker zijn en ja hij was inderdaad zo lekker.

Culiperslunch 2015 versgebakken worstenbroodjes van Robèrt van Beckhoven
Dat kan je natuurlijk ook niet afslaan, versgebakken Brabantse worstenbroodjes van Robèrt van Beckhoven. Ze kwamen ook nog eens net uit de oven.

Culiperslunch 2015 robert van beschoten creatie
Oh dit moet ook wel wat moois worden!

Culiperslunch 2015 Meer meesterlik brood
Het nieuwe boek van Robèrt van Beckhoven: Meer meesterlijk brood, werd gepresenteerd. Bakken!

Culiperslunch 2015 workshop worstenbroodjes
Iemand kreeg ook nog een persoonlijke workshop Brabantse worstenbroodjes maken. Leuk om te zien!

Culiperslunch 2015 Magic chocolade allergenenvrij
Chocolade! Heerlijk. Magic chocolade is bijzondere chocolade want het wordt qua ingrediënten zo puur mogelijk gehouden en nog belangrijker het is allergenen vrij. Dus geen suiker, geen sporen van noten en noem maar op en het is nog steeds gewoon chocolade wat je proeft!

Culiperslunch 2015 Dilma thee Punch
Bij Dilmah proefde ik deze koude punch van Pommegranate thee. Echt bijzonder wat je met thee kan doen.

Culiperslunch 2015 kaasfondue met fruit
Gruyère kaasfondue ken ik natuurlijk wel van onze vrienden van Chalet Gruyère. Dit nog niet en is wel een leuk aperitiefje. Verschillende soorten fruit en een stukje brood met een schepje kaasfondue er over.

Culiperslunch 2015 gehaktballetjes Euroma Meatballs & Co
Een week eerder kon de presentatie met workshop van Euroma Meatballs & Co niet doorgaan, nu kon ik het proeven bij de Culiperslunch

Culiperslunch 2015 Wagyu nice to meat
Bij Nice to Meat proefde ik Wagyu vlees. Heel simpel, maar ook weer heel lekker. Ik had overigens nog veel meer kunnen proeven, keuzes maken. Niet op de foto’s: de leuke kookboekenstandjes van verschillende uitgeverijen, de stands van de maaltijdboxen van Marley Spoon en Mathijs Vrieze en meer.

Culiperslunch 2015 Terug naar Duivendrecht
Met een zware goodiebag wandelde ik terug naar station Duivendrecht. Dit ligt kennelijk ook op de aanvliegroute van Schiphol. Er kwam net een vliegtuig over van Emirates Airlines.

Culiperslunch 2015 in de fietstas
Oeh dat past maar net in de fietstas. Gelukkig maar! Anders had ik hier al de goodiebag moeten uitpakken.

Culiperslunch 2015 goodiebag
Als laatste natuurlijk de goodiebag. Wat een leuke en lekkere dingen hè? Grappig de magneetjes van Yvette van Boven. Lekker, een Ierse entrecote. Proberen: het broodmix van Desem enzo, lezen: het kookboekje van uitgeverij Loopvis: Toen was koken heel gewoon (die zat trouwens niet in de goodiebag, maar kreeg ik van de uitgeefster, lief!). En ik moet nog veel meer uitproberen. Leuk, leuk!

0
(Visited 25 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *