Villa Appelzee Happy Handmade Home: Kleur in je huis

Villa Appelzee Happy Handmade HomeIk houd wel van een beetje kleur in huis. Gekleurde kussens op de bank, een vloerkleed in allerlei kleurtjes en een vintage bureaustoel wat beplakt is met allerlei gekleurde stofjes. Dat is wat je bij mij aantreft in huis en zelf dingetjes fröbelen vind ik ook eigenlijk wel leuk. Kortom het boek van Villa Appelzee is voor mij echt een super leuk boek!

Over Villa Appelzee

Kleur in je huis is het tweede boek van de makers van de blog Villa Appelzee. Villa Appelzee is de blog van woonjournaliste en creatief styliste Tine Verdickt waar ze al haar knutselresultaten, styling vondsten en grafische ontwerpideeën op deelt.

pannenonderzetters villa appelzee

Over Kleur in je huis

In Kleur in je zee laat Tine Verdickt zien hoe je met wat verf afgedankte meubeltjes weer helemaal hip maakt, hoe je met hele dikke wol een gaaf vloerkleed kan haken en hoe je met ijzerdraad en wol iets leuks aan de muur kan maken. Alle projecten, dertig stuks, worden uitgebreid gefotografeerd en stap voor stap beschreven. Het kan dus bijna niet misgaan.

villa appelzee wol en ijzerdraad project

Wat vind ik van het boek?

Kriebels, eigenlijk zou ik wel naar een kringloopwinkel om een leuk kastje op de kop te tikken en bij de bouwmarkt een blik verf in een hippe kleur willen kopen. Mijn vriend ziet me al aankomen, waar moet je het laten, waar moet je het gaan verven en heb je er überhaupt wel tijd voor. Ik ga dus eerst met kleine projectjes beginnen zoals één van de haakprojecten. Leuk aan dit soort boeken vind ik dat je ook offline iets hebt om bezig te zijn, geen tablet bij de hand maar gewoon papier wat mij net wat meer rust geeft en mij niet zo snel afleid om toch maar snel weer wat op de tablet te doen. Villa Appelzee Happy Handmade Home: Kleur in je huis is gewoon een heel leuk boekje als je zelf creatief bezig wilt zijn met de inrichting van je huis. Kleur kan een heleboel veranderen!

Titel: Villa Appelzee Happy Handmade Home: Kleur in je huis
Auteur: Tine Verdickt
Uitgever: Becht Boeken
Verschijningsjaar: 2015
ISBN: 9789023014539
Winkelprijs: 15,95
Klik op de cover van het boek om het te bestellen bij Bol.com!

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Verleden
  • 2017-12-12 No articles on this date.