Rituals Lip Care Essentials

Rituals Lip Care Essentials
Zo leuk, bij Rituals kocht ik vorige week een leuke sjaal en shirt en daarbij kreeg ik een setje Rituals Lip Care Essentials. Eigenlijk dacht ik dat dit een mini-formaat was, maar het bleken normale formaten te zijn. Helemaal verwend dus.

Over Rituals Lip Care Essentials

De Rituals Lip Care Essentials is een setje van twee lippenbalsems: de Smooth Operator en de Magic Balm. De Smooth Operator is eigenlijk al gelijk favoriet van Michel. Waarom? Er zit eucalyptus in, dus ruikt het naar Dampo en dat vind hij een fijne geur. Het heeft dus eucalyptus, vitamine E en shea butter. Het helpt de de lippen herstellen en beschermen bij alle weersomstandigheden. De Smooth Operator heeft een SPF 15. De Magic Balm wordt dus in gebruik genomen door mij. Dit is een ultra zachte lipverzorging op een natuurlijke basis wat de lippen verzorgt en verzacht. Het werkt extra zacht dankzij de shea butter en calendula. Beide lippenbalsems kosten los 8,50.

Rituals Lip Care Essentials Smooth operator magic balm

Wat vind ik er van?

De Smooth Operator van het Rituals Lip Care Essentials pakketje ben ik natuurlijk al kwijt aan Michel. Kan ik de Smooth Operator dan als een echte mannen lippenbalsem bestempelen. Het heeft natuurlijk wel een mooie blauwe kleur. In ieder geval vind Michel het fijn, het ruikt lekker en smeert lekker en de klik van de huls… Zelf heb ik de Magic Balm geprobeerd. Ook een fijne lippenbalsem die fijn zacht is al als je hem opbrengt. Sommige lippenbalsems zijn niet gelijk zo smeerbaar. De geur is zacht en niet overdreven. Ik moet zelf een beetje wennen aan de geur. Het is niet direct mijn favoriete geur, de eucalyptus meer. Wanneer ik zelf één van deze lippenbalsems zou aanschaffen dan kies ik voor de Smooth Operator.

(283 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.