Mollie Makes 15

Mollie Makes 15Mollie Makes kende ik al langer en nu het weer begint te kriebelen om te gaan fröbelen heb ik ook weer eens een magazine gekocht. Helemaal leuk dat er nu een klein extraatje bij zat met alles om een klein haasje te maken. Kortom wil ik het haasje voor de paasdagen af hebben moet ik wel snel aan de gang gaan! Hieronder zie je trouwens op de foto wat er allemaal in het pakketje zit. Zelfs naald en draad. Ha dat gaat lukken hoor!

In Mollie Makes 15

Naast dat leuke haasje, waar je alle benodigdheden al voor krijgt bij dit nummer, staan er natuurlijk nog veel meer leuke dingen in Mollie Makes. In Nieuw, Living en Loving staan verschillende leuke dingen. Zo wordt er een bezoekje gebracht aan Louise Walker in Nieuw, zij deelt haar passie voor kitsch, breien en taxidermie en worden er zelfs wanten gemaakt (hopelijk zijn die voorlopig niet meer nodig, maar pas over een flink aantal maanden).

paashaasje bij mollie makes 15

En nog meer

Verder wordt er ook gebakken, nou ja gebakken, er worden cupcakes in de magnetron gemaakt (lekker snel). Maak van oude truien een fijne deken, met herinneringen aan die fijne trui of maak van je trui een rokje. Haken kan je ook met allerlei gehaakte jasjes voor glazen potten of maak gehaakte figuren voor aan de muur. Daarnaast ook nog een item over hoe je je gympen kan pimpen. Natuurlijk is dit lang niet alles, maar dat moet je zelf maar zien.

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Verleden
  • 2017-10-23 No articles on this date.